Clİo 4 fan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan volkan52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

volkan52

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaslar aracım clıo joy

aracı yaklasık 1 saatlık uzun yolda kullandım...durdugumda sogutma fanı çalışmaya başladı..ama ne kadar sure ıle çalısıyo bu fan bana baya uzun .çalışıyo gıbı geldı. 5 dakka bekldım durmadı..aracı tekrar çalıştırıp stop edınce durdu...boyle bıseyle karsılasan oldumu..

Yüksek süratlere ciktiysaniz aracin sogumasi zaman.aliyor ama calistirdiktan sonra durması hakkinda bi fikrim yok...

Tapatalk programından takla atarak gönderildi.

sürat olarak 90-100 arası gittim servis yolu gorunuyo yıne bıze

hocam normal olan şeyleri bile sorun eder hale gelmişsiniz , suyu sogutana kadar çalışır sensörler sayesinde çalışan bir fan war araçta. ne zaman su soğudu der o zaman durur. aracı çalıştırdığınızda stop etmesi denk gelmiştir. yada onunda teknik bir açıklaması wardır elbet. servise çay içmek için gidecekseniz gidin tabi bişey diyemem ama bunun için gitmenize gerek yok hem servisin vaktini çalmayın hemde benzin yakmayın boşa. iyi forumlar

Araç yeni olması ve garantisi olduğundan bence servise uğrayıp bir.çay içme süresinde gerekli kontrolleri yaptırırsınız ancak. Süratle değil yapılan km çok önemli uzun saatler kullanıldıysa normal olarak fan suyu soğutacaktır

vollkan kardesım aracını calıstırdıktan sonrakı fanın kapanmasının sebebı radyotordekı suyun devırdaymından dolayı arac alısınca pompa devreye gırıyo fan musuru sıcaklıgı algılıyo bu baska bısey degıl

Ben de ilk aracımı aldığımda çok detay arardım.Fakat ben normale döndükçe araçta normale döndü.

arkadaslar ozellıkle bugun denedım tam 45 dakıka boyunca fan durmuyo aracı çalıştırmasam duracagı yoktu yarın servısteyım bakalım ne olacak

Geri