Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir de arka farlar da var işin için de onlarda led.. bir değişime gidilecekse uyum açısından arkaları da değiştirmek gerekli diye düşünüyorum. astarı yüzünü oldukça geçecektir.. sadece aydınlatma iyileşsin diye düşünüyor sadece önleri taksam yeter şeklinde bir planınız var ise de ya uygun yollu osram nightbreaker tarzı bir ampül ile değiştirilebilir.. ya da led den bile daha iyi aydınlatma sağlayacak mercek montajı yaptırmayı düşünebilirsiniz.. ben önceki 2 aracıma da mercek montajı yaptırmıştım. bmw mercedes arkadan nasıl şimşek çakıyor ise birebir aynısı olmuştu aynı hella mercekler kullanıldığından.
arkadaşlar biraz inceledim farklı konu sanırım benimki varsada uyarın beni. Bende 2016 makyajlı kasa var clio 4 1.2 75bg düşündümde gündüz led beyaz ışık verıyor fakat sis far ve normal lambaları yakınca sarı ışık verıyor gündüz lediyle aynı renk vermesini nasıl sağlarım bana sis far ve normal farlar için hangi beyaz lambalardan önerirsiniz