Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İzmit'teyseniz kameranız ile gelin montajını göstererek bedava yapayım. Hatta kamerayı da aliexpress den ucuza alın bence. Memlekette 40-50 liralık kameraları 2-3 katı fiyata satıyorlar. söz mecliten dışarı; kısa yoldan ve basit işlerden faiş paralar kazanılmasına uyuz oluyorum ve evet bundan dolayı elimden geldiğince yardım edebileceğim herkese bedava yardım ediyorum.
İzmit'teyseniz kameranız ile gelin montajını göstererek bedava yapayım. Hatta kamerayı da aliexpress den ucuza alın bence. Memlekette 40-50 liralık kameraları 2-3 katı fiyata satıyorlar. söz mecliten dışarı; kısa yoldan ve basit işlerden faiş paralar kazanılmasına uyuz oluyorum ve evet bundan dolayı elimden geldiğince yardım edebileceğim herkese bedava yardım ediyorum.
Arkadaşlar malesef İzmir'deyim ayrıca bilgilendirme için teşekkürler takan arkadaş kamera Sony lens dedi.İnternette araştırdım fiyat bulamadım.Ama bildiğim kadarı ile servis 600 tl takıyor.