Clio 4 için bort bagaj ve cıtası hk.

selim_ugur

Selim Uğur ŞAHİNTÜRK,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
maglum aracım clio 4 uzun bır yolculuga cıkacagım, alttaki linkte bahsettıgım gibi, sizce aşagıdaki ürünler işimi gorurmu acaba???

http://www.renaultfanclub.com/renault-fan-club-serbest-alan/88031-tatil-planim.html

217721648drg.jpg

bagaj çıtası 145 tl

port bagaj 300 tl sizce almalımıyım...her türlü fikirlerinize acıgım :eyv yorumlarınızı bekliyorum

Bence gereksiz abi. Aracin görüntüsü bozulur.

ben bir ara araştırmıştım, bildiğim kadarıyla kg sınırı var port bagajların, bavul sıkıntı yaratabilir, hacimli ancak hafif yük taşımak için ideal diye biliyorum, bir de rüzgar direnci sebebi ile 110 km üzeri tavsiye edilmiyor, tabi güzergahınızda sürat yapabileceğiniz otoban var mı bilemiyorum

ben bir ara araştırmıştım, bildiğim kadarıyla kg sınırı var port bagajların, bavul sıkıntı yaratabilir, hacimli ancak hafif yük taşımak için ideal diye biliyorum, bir de rüzgar direnci sebebi ile 110 km üzeri tavsiye edilmiyor, tabi güzergahınızda sürat yapabileceğiniz otoban var mı bilemiyorum

olmaz mi otoban yolun yarisi otoban 110 ile yol mu biter ya, agir seyler tasimayacagim zaten ses yapsin onun onune gecemem zaten ama işimide gormesi lazim

rüzgar direnci sebebi ile 110 üzeri tavsiye edilmiyor diye okumuştum bir iki kaynaktan yakıt sarfiyatı kesin artacaktır yine direnç sebebi ile... ama güvenlik konusunu iyi araştırmak lazım, ağır yük olmayacağından ağırlık merkezi çok değişmez ama rüzgar direnci konusunu iyi araştırıp süratinizi ona göre ayarlamanız gerekir, port bagajla aracın aerodinamiği tamamen değişiyor. Alacağınız yerden verilen bilgi ile yetinmeyip bir iki yere sorun, çoğu zaman satış sevdasıyla yalan yanlış bilgi veriyorlar

rüzgar direnci sebebi ile 110 üzeri tavsiye edilmiyor diye okumuştum bir iki kaynaktan yakıt sarfiyatı kesin artacaktır yine direnç sebebi ile... ama güvenlik konusunu iyi araştırmak lazım, ağır yük olmayacağından ağırlık merkezi çok değişmez ama rüzgar direnci konusunu iyi araştırıp süratinizi ona göre ayarlamanız gerekir, port bagajla aracın aerodinamiği tamamen değişiyor. Alacağınız yerden verilen bilgi ile yetinmeyip bir iki yere sorun, çoğu zaman satış sevdasıyla yalan yanlış bilgi veriyorlar

AÇIKCASI NE YALAM SOYLIM SUAN UCUZ OLMASINA BAKIYORUM CUNKU BAGAJ PORTU SADECE 15 GUN KULLANACAGIM SONRA KULLANMAYACAGIM, SERVİSE SORDUM 1600 TL UCRET CIKARDI BANA, valla bana sorarsanız yuzde yuz, ne sorarsam sorayım alacagım yer satmak için herseyi der, :(

Temiz ikinci elde bakabilirsiniz bir daha kullanmayacaksanız, daha iyi bir marka alma şansınız olur ayırdığınız bürçeyle, en garantisi daha önce kullananların deneyimlerinden faydalanmak belki deneyimi olan birileri bilgilerini paylaşır

https://www.youtube.com/watch?v=CDAqONnxHBw

burada portbagaj markalarından birinin videosu mevcut altında bilgi notu olarak dolu portbagajla tavsiye edilen limitin 120 km olduğu yazıyor

Temiz ikinci elde bakabilirsiniz bir daha kullanmayacaksanız, daha iyi bir marka alma şansınız olur ayırdığınız bürçeyle, en garantisi daha önce kullananların deneyimlerinden faydalanmak belki deneyimi olan birileri bilgilerini paylaşır

https://www.youtube.com/watch?v=CDAqONnxHBw

burada portbagaj markalarından birinin videosu mevcut altında bilgi notu olarak dolu portbagajla tavsiye edilen limitin 120 km olduğu yazıyor

2 elde bakıyorum ama samsunda olunca bazı seyler kısıtlı oluyor, bende kullananların bilgilerini paylaşması için böyle bir konu actım kı kafamdaki soru işaretleri kalksın diye, yararlı bilgi içinde teşekkür ederim :eyv

araç ful dolumu koltuk yatırma şansınız yok mu

Geri