Clio 4 için kaliteli deri ve ışıklı bir vites topuzu almak istiyorum. Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan edo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

edo

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar gittigidiyorda bir tane vites topuzu buldum. fiyatı 85 lira.. 3 model ve istediğimiz led ışığı seçebiliyoruz falan. vites topuzu çok hoşuma gitti. deri ürün.. clio 4 e uyar mı bu.. aracı sıfır alacağım almadan verip taktırabilirim sanırım. sizce güzel midir yoksa gerek yok mu dersiniz yorumlarınızı alabilir miyim ?

not : topuzu çok beğendim. bunu göz ardı etmeyin :)

link vereyim.. işte bu vites topuzu

ışıklı deri vites Topuzu vw fiat ford bmw vs.. GittiGidiyor'da 63157783

Bence bi süre orjinali bozmayın eğer içinize sinmezse masrafa girer değiştirirsiniz :eyv Karar sizin ama benim fikrim bu yönde hayırlı olsun aracınız

yani arabayı yeni alacağım ya almadan onu da aradan çıkartırım diye düşündüm. şimdi taktırmazsam daha sonra uğraşıp ta götürmem bir yere taktırmak için orjinalini kullanırım.. şimdi taktırdım taktırdım yani :))

teşekkür ederim bu arada

Sıfır bi arabaya gerek yok bence :)

İlanda kablo filan görünüyor, yani bağlantı kurulacak.:soru Servis garantide sorun çıkarırmı danış, acele etmesen daha iyi olur...:eyv

ilandakiışıklı deri vites mal iyimiş de, geri vites reno da mandallı olmaz, diyo ılanda... ;)

mesut arkadaşım doğru dedin bak.. bu aklıma gelmemişti.. ufak tefek şeylerden garanti dışı bırakıyorlar.. neyse en iyisi orjinaliyle kullanmak .. :)))

ilandakiışıklı deri vites mal iyimiş de, geri vites reno da mandallı olmaz, diyo ılanda... ;)

clio 4 ün vitesi mandallı değil bildiğim kadarıyla zaten.. sağ çekip geri yapıyoruz. uyar diye düşünmüştüm..

geri vites mandallı değil sağ+geri evet:eyv

sıfır arabaya hiiiç gerek yok bence... hani arabayı indirsen yap derimde bole şeyler gerek yok

Geri