Clio 4 için Viraj Aydınlatma Bunu nasıl yapabiliriz.

aguner

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bugün böyle bir videoya denk geldim. Dün akşam paylaşılmış. Pek inanasım gelmedi ama. Fabrikasyon modülsüz viraj aydınlatma deniyor. Faz1 de Opsiyon olarak bile yokken böyle bir şeyin olması mümkün mü? Mümkünse nasıl yapılır acaba?

https://youtu.be/Q3VcCBM2I44

Gizli özellikler açılıyor, onlarla beraber bu özellikte aktif oluyor. İnanılmayacak bişey yok yani..

Arkadaşlar bugün böyle bir videoya denk geldim. Dün akşam paylaşılmış. Pek inanasım gelmedi ama. Fabrikasyon modülsüz viraj aydınlatma deniyor. Faz1 de Opsiyon olarak bile yokken böyle bir şeyin olması mümkün mü? Mümkünse nasıl yapılır acaba?

https://youtu.be/Q3VcCBM2I44

Ulas açıkladı zaten ddt4all programıyla yapıldığını ve nasıl yapıldığına ilişkin yakında video koyacakmış.sosyal medya grubunda da yayınladı ve açıklama yaptı.ulas atari takip ederseniz yayınlayınca haberimiz olur.kendisi bu işlerin piridir.

Teşekürler arkadaşlar. Ulaş beyle facebook sayfasından iletişim kurdum detaylı tüm denemelerini yapıp ücretsiz nasıl yapıldığını yakında açıklayacakmış. Yapamazsak ücretli yardımcı olacağını söylüyor.Yapamazsak emeğinin karşılığını verip yaptırırız.Sizinde dediğiniz gibi baya bilgisi var anladığım kadarıyla

Teşekürler arkadaşlar. Ulaş beyle facebook sayfasından iletişim kurdum detaylı tüm denemelerini yapıp ücretsiz nasıl yapıldığını yakında açıklayacakmış. Yapamazsak ücretli yardımcı olacağını söylüyor.Yapamazsak emeğinin karşılığını verip yaptırırız.Sizinde dediğiniz gibi baya bilgisi var anladığım kadarıyla

Ulaş bu işlerin uzmanıdır, yakın zamanda açıklar umarım. Sonuçta böyle şeyleri yapmak çözmek için bir hayli zaman harcamak deneme yapmak gerekiyor. Bu emeğinde karşılığını fazlasıyla hakettiğini düşünüyorum..

wollky_52 merhaba senin dreksiyon orjinal mi bende değiştirmek istiyorum kendin mi değiştirdin.

wollky_52 merhaba senin dreksiyon orjinal mi bende değiştirmek istiyorum kendin mi değiştirdin.

Merhaba, direksiyon-yan hava mazgalları-vites çevresi-yan kapılar o şekilde orjinal. Biraz nadir bi versiyon sanırım çok kişi soruyor..

Geri