Clio 4 icon eksik gördükleriniz

erkan2559

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
mrb benim 2012 clio 4 0.9 icon aracım var.aracımda herşey olmasına rahmen bazı eksiklikler gözüme çarpıyor.bununla ilgili sizinde gözlemleriniz veya sonradan yaptığınız özellikler varmı? torpido aydınlatması-iç aydınlatma(arka)-araç kapı kilitleyince katlanan aynalar vb

Torpido aydinlatmasi yaptim ben. Gayet kullanisli :) konusu forumda mevcut ve çok pratik.

Bence bir eksiği de otomatik katlanir ayna olması ve kapilar kilitlendiginde otomatik kapanan camlar büyük eksiklik.

mrb benim 2012 clio 4 0.9 icon aracım var.aracımda herşey olmasına rahmen bazı eksiklikler gözüme çarpıyor.bununla ilgili sizinde gözlemleriniz veya sonradan yaptığınız özellikler varmı? torpido aydınlatması-iç aydınlatma(arka)-araç kapı kilitleyince katlanan aynalar vb

kendinden kararan dikiz aynası olsa süper oludu sizin söylediklerinize ek olarak

direksiyondaki tuşlar yansa fena olmazdı

Torpido da aydınlatma olmaması ne demek arkadaş ya... :silah

Bir de opsiyonel de olsa sunroof olmasını isterdim... Ya da cam tavan...

Tabi ki mavi kirmizi lamba yerine motor hararet göstergesi ☺☺

Birde otomatik viteste vitesin kaçta olduğunu göstermesi.

SM-N910G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

en büyük eksiklik cliolardan anlayacak gönüllü işin erbabı servis. ben başka bir şey bilmem

Arka koltuk tavan veya taban aydınlatma+geri viteste ses sistemi volum kısılması+konsol ve kapı malzemelerinin çizilmeye dayanıklı malzemeden yapılması..

Sıkışık trafikte havalanıp uçamaması en büyük eksiklik... :)

Geri