Clio 4 Koltuk Altı Led Yapmak İstiyorum

desiredesire

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar,
Clio 4 aracım var ve koltuk altına led aydınlatma yapmak istiyorum. Bagaj ışığına giden kablodan elektrik alacağım ama kablo nereden geçiyor bilmiyorum birde led koyduğumda paralel olarak kaç ohm luk direnç koyarsam devamı yanık kalmaz. yardımcı olursanız sevinirim.

Sol kapi fitillerinin icerisinden gecmesi lazim kablolarin bagaj aydinlatmasi solda diye hatirliyorum bagaj isi yandigi surece yanar sondugunde koltuk alti aydinlatmalar da soner

Samsung Edge ile gonderildi

Bagajdan alınca ayak bölmesi nasıl yanacak? Tavan lambasından almanız gerekmiyormu? Bu işlemleri yaparken kontak kapalı olsun mutlaka. Yoksa benim gibi iç aydınlatma devresini yakabilirsiniz.

Ic aydinlatmadan da alinabilir tabiki bagaj dan alicam dedigi icin bagajdan yonlendirme yaptim ikisinden de alabilir.

Samsung Edge ile gonderildi

Selamlar, bagaj isigi da herhangi bir kapi acildiginda yaniyor ve sol arka kapinin oradaki fitillerin altindan geciyormus elektrik kablosu. Oyuzden bagaj isigindan almak daha kolay.

Sent from my iPhone using Tapatalk

hazır led ışıklar var yurtdışında çakmaklığa takıyordun sanırım orasından emin değilim daha az zahmetli olur o iş

ben bagajdan kablo çekmiştim kesip biçmeden.

ben de öyle yapmayı düşünüyorum ama garantinin bitmesini bekleyeceğim heralde.

Benimde garantinin bitmesine 8 ay kaldi ben simdiden girisiyorum valla aliexpressten gelsin led de yaptiktan sonra guzel olursa resimlerini paylasacagim

...Justice For All

Bagaj lambasının fişinden elektrik alıp kapı fitillerinin altından geçirebilirsin, Captur da öyle yapmıştım...

Geri