Merhaba. Aracım clio 4 gt line paket. Tekirdağ'da ikamet ediyorum. İlk kez araç ile uzun yol yaptım ve Adana'ya gidip geldim. Bir önceki aracımda kolçak vardı ve uzun yolda çok işe yarıyor(muş). Clio ile gerçekten çok zorlandım. Araca kolçak bakmak istedim, orijinal kolçağın koltuğa takıldığını gördüm ve bu kolçaktan internette buldum. Koltukta olması gereken bir aparatın ellerinde olmadığı, bu parçanın yalnızca belli paket araçlarda olduğunu söylediler. Koltuğun kılıfını söküp baktım, süngerde ve koltuk demirinde kolcak için boşluk bırakıldığını ancak belirtilen parçanın aracımda olmadığını gördüm. Farklı kolçak alıp aracı deldirmek yerine koltuk kılıfına ufak bi delik atmak çok daha mantıklı geliyor lakin servis dahil orijinal kolçağı takmıyor. Bunun için bir fikri olan ya da bu sorunu yaşayan var mı?
Foto ekleyemedim. Forumda yeniyim nasil eklenecegini bulamadim telefon ile. Bu koltuktaki parca nasil bisey, kendimiz sanayi de yaptiramaz miyiz?
Foto ekleyemedim. Forumda yeniyim nasil eklenecegini bulamadim telefon ile. Bu koltuktaki parca nasil bisey, kendimiz sanayi de yaptiramaz miyiz?
Son düzenleme: