Clio 4 Oyak indirimi geldi

1.2 16 valf 75 bg. icon,oyak'ın kampanyasında neden yok acaba ?

1.2 16 valf 75 bg. icon,oyak'ın kampanyasında neden yok acaba ?

o fiyata yeni motoru olan 900 cc touch alsınlar diye olabilir:)

biz aldık vala 1.2 icon 33 bin tl ye konfigüratör değeri 34.750 lira(bir kaç aksesuar ilaveli) olan aracı oyak indirimi ile 33 e aldık . bugün teslim aldık aracımızı

biz aldık vala 1.2 icon 33 bin tl ye konfigüratör değeri 34.750 lira(bir kaç aksesuar ilaveli) olan aracı oyak indirimi ile 33 e aldık . bugün teslim aldık aracımızı

Hayırlısı olsun aracınız,bana gelen çıktıda 1.2 joy ve touch modeli vardı,icon 1.2 yoktu,faiz seçeneklerindede 5.000 tl. ve 10.000 tl.ye 0 faiz vardı ...

Arkadaşlar clio 4 için 15 gün önce kampanyaya başvurdum nerdeyse kampanya biticek ama geri dönüş olmadı. kapora yatırmak için takip numarası verilmesi gerekiyor şubeyi 3 - 4 kez aradım her seferinde 1-2 gün içerisinde geri döneriz diyorlar ama hala geri dönüş olmadı.Açıklama ise arabanın şasi numarası ile geri dönüş olacağı yönünde başvuran arkadaşlar işlemlerini halledebildiler mi merak ediyorum?

Mrblar bende ayın başında başvurdum. OYAK kampanyasına; geri dönüş sorununu bende yaşıyorum.Eğer gelişmeler olursa buradan haberimiz olur umarım.( Bu arada başvuruyu Nerden yaptınız?)

ankara mais

Bende; İST / Mais 'e başvurdum.

bana bursa / maisten müracatımdan 5-6 gün sonra cep telefonuma iş bankası mobil onay şifresi, ondan da 1-2 gün sonra mais ödemesi için telefon geldi. 20 kasımda 3500 TL mais ödemesini gerçekleştirdim. sanırım yakında kredi için de iş bankasından ararlar ve mobil onay kodunu isterler.

Geri