Clio 4 st 40 bin bakımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gencemin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gencemin

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar ankara cihan renault servisinde
yağ
yağ filtresi
polen filtresi
hava filtresi
mazot filtresi
olmak üzere 40 bin bakımını yaptırdım.açıkcası sanayiye doğru gidiyordum bakım yaptırmak için önceden parca fiyatlarını aldım.300 tl civarı tutuyordu.burası neziroğlunun yerine acılmış.önünden geçerken servisten de bi fiyat alayım dedim.sordum kampanya varmış 350 tl ye tüm işlemlerimi hallettiler.saolsunlar.daha sonra ordan cıkıp balatalarımı değiştirmek için tekrar sanayiye gittim 70 tl ye ön balatalar+balata spreyi değiştirdim.arkalarıda balata temizleme spreyi ile temizlettirdim.darısı sizlerin başına

Bakımın hayırlı olsun kardeşim...

tesekkür ederim usta.

Aracınızla kazasız belasız sürüşler dilerim. Zamanında bakım yaptırmanız çok iyi

Teşekkür ederim.bakım konusunda bakarsan bağ bakmazsan dağ olur.şüncesindeyim.umarım bu fiyatlardan başka arkadaşlarda faydalanır.

Sent from my iPad using Tapatalk

bende st aracımı yeni aldım ikinci el 2 yıldır bakımları alındığı bayide yapılmış. Her iki bakımda da araca neler yapıldığını bayiyi arasam plakadan bana söylerler mi acaba aracı benim aldığımı bayidekiler bilmedikleri için bilgi veremeyiz mi derler ? Bilgi veremeyiz derlerse aracı satın aldığımı nasıl ispatlayabilirim bilgisi olan var mı ?

Hayırlı olsun üstat. Bakım önemli zamanında sektirmeden yaptırmak daha önemli, Yetkili serviste yaptırman daha iyi olmuş tekrardan hayırlı olsun. :eyv

İyi günlerde kullanırsınız inşallah.:eyv

bende st aracımı yeni aldım ikinci el 2 yıldır bakımları alındığı bayide yapılmış. Her iki bakımda da araca neler yapıldığını bayiyi arasam plakadan bana söylerler mi acaba aracı benim aldığımı bayidekiler bilmedikleri için bilgi veremeyiz mi derler ? Bilgi veremeyiz derlerse aracı satın aldığımı nasıl ispatlayabilirim bilgisi olan var mı ?
Hocam plakadan araca ne yapıldığını servis söyler sıkıntı yapacaklarını sanmiyorum

Tesekkur ederim arkadaşlar.yetkili konusunda fiyat uygun olduğu surece servisi kullanmak doğru ancak maiste gecen ay sorduğumda 513 TL teleffuz etmişlerdi.

Geri