Clio 4 SW Jant Değişimi Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sevket19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sevket19

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Aracımın Jantlarını değiştirmek istiyorum Rica etsem bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.?

Moderatör tarafında düzenlendi:
clio st nin jant çapı bijon aralığı nedir? İstediğin kap çapında bir jant ? vs vs.. Lastik kaç yanak takmayı düşünüyorsun ? German Style bir projemi olacak yoksa kara düzenmi? Ofsetlimi olacak ofsetsizmi ? Kamber yapacakmısın? vs vs.. Bunları bi öğrenelim sizden ona göre fikir verelim. Ne dersiniz :)

clio st nin jant çapı bijon aralığı nedir? İstediğin kap çapında bir jant ? vs vs.. Lastik kaç yanak takmayı düşünüyorsun ? German Style bir projemi olacak yoksa kara düzenmi? Ofsetlimi olacak ofsetsizmi ? Kamber yapacakmısın? vs vs.. Bunları bi öğrenelim sizden ona göre fikir verelim. Ne dersiniz :)
Toretto gibisin reis:D

Hocam çok detaya inmişsin ben clio 4 spor jantindan takmak istiyorum.

Hocam çok detaya inmişsin ben clio 4 spor jantindan takmak istiyorum.

Ozaman inanlar otomotiv yedek parça bölümünü arayıp "renault fan club ten aradıgını ve clio 4 ün spor olan jantını almak istedigini " söyleyebilirsin. Aksi taktirde replikası henüz yok kardeşim. Sevgiler :D

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

Ozaman inanlar otomotiv yedek parça bölümünü arayıp "renault fan club ten aradıgını ve clio 4 ün spor olan jantını almak istedigini " söyleyebilirsin. Aksi taktirde replikası henüz yok kardeşim. Sevgiler :D

bunlar replıca fıyat 1.000 tl

0881662a-51c4-484d-a7f5-7aa27b7d38b0.webp

Merhaba
Forumda yeniyim
Bende sport tourer sahibi oldum
1.5 dci joy ilk iş jant değişimi oldu
uhama9ez.webp3u5eqe3e.webp

Ekli dosyalar

• uhama9ez.webp
    uhama9ez.webp
    361.3 KB · Görüntüleme: 1
Maşallah.. cuk oturmuş.. :)