Clio 4 Tavan aydınlatma kısmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sendoma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sendoma

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar resimde de göründüğü gibi işaretli olan kısım nedir? kullanım alanı nedir bi delik var ama çözemedim ama ben ?

Mikrofon olması lazım? Teypteki telefon bağlantısı için.

Telefonun mikrofonu...

arkadas bu lambadan arıyorum ben ya bızım joy larda duz tek anahtarlı var.bundan takılabılırmı acaba

hımm bende merak ettim ne diye açmanın bi anlamı yok o zaman :)

arkadas bu lambadan arıyorum ben ya bızım joy larda duz tek anahtarlı var.bundan takılabılırmı acaba
Kangoo'da 2 li ön lamba ve arkada tekli lamba var, megane 2 lerdeki 3 lü lambalar her ikisine de birebir uyuyor, soketler aynı ve sıkıntısız çalışıyor,büyük ihtimal bunlarınki de birbiriyle uyumludur, servisten tedarik edebilirsin...

Deneyen varmı acaba benimde joy ve bende 3 lü olanından takmak istiyorum megane3 lerin tavan lambası uymlu acaba

Deneyen varmı acaba benimde joy ve bende 3 lü olanından takmak istiyorum megane3 lerin tavan lambası uymlu acaba

Ben 3lü alıp taktım zaten soketli olduğu için birebir uyumlu oluyor. 80 tlye aldım. Megane lambası uyumlu.

Ürün bu dimi hocam. İnternette bulamadım ürünü çıkma falanmı aldınız yoksa 0 yedek parça fiyatımı
ATTACH]

Sıfır aldım sahibinden de bir firma var. Bursadan bir firma olması lazım.

Son düzenleme:
Geri