Merhaba herkese iyi forumlar. Merak ettiğim bir konu var. VW grubunda rahatlıkla kodlarla yapılabilen, aracın fabrika tarafından kısıtlanan özelliklerinin açılabildiği vcds vag-com denilen bir olay var bunun gibi renault için bir sistem var mı örneğin aşağıdaki durumlara müdahale edebilmek gibi. Yardımcı olursanız sevinirim.
- Emniyet kemeri ikazını susturma
- Kumandadan kapılar açıldığında far veya parkların yanması (ford focus, fiestada var)
- Geri vitese takıldığında sağ aynanın tekerleği göstermesi
- Araçtan çıkıldığında far kolunu çekerek fallow me home özelliğini açma (denedim benim arabada olmuyor)
- Depodaki kalan yakıtı litre cinsinden gösterme
- Eller serbest ile kapılar kilitlendiğinde açık camların kapanması
- Kadranın orta alt kısmında normalde sürüş performansına göre yanan led var yeşilden kırmızıya doğru ama Türkiye'deki araçlarda yokmuş bunu açabilme vs.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Emniyet kemeri ikazını susturma
- Kumandadan kapılar açıldığında far veya parkların yanması (ford focus, fiestada var)
- Geri vitese takıldığında sağ aynanın tekerleği göstermesi
- Araçtan çıkıldığında far kolunu çekerek fallow me home özelliğini açma (denedim benim arabada olmuyor)
- Depodaki kalan yakıtı litre cinsinden gösterme
- Eller serbest ile kapılar kilitlendiğinde açık camların kapanması
- Kadranın orta alt kısmında normalde sürüş performansına göre yanan led var yeşilden kırmızıya doğru ama Türkiye'deki araçlarda yokmuş bunu açabilme vs.
Sent from my iPhone using Tapatalk