CLİO 5 1.0 SCE 2020 72 HP MOTOR BLOK GÖMLEK DEĞİŞİMİ

CAYDOGAN

Kayıtlı Üye
06-Ankara
Herkese merhabalar;

Ankarada yaşıyorum ve clio 5 1.0 sce 72 bg 2020 aracım var aracım yoğun bir şekilde yağ yakıyordu. Ustaya gittiğimde hepsi bu rektefiye tutmaz sandık motor diyerek beni yolladılar bazılarıda söküp bakıcaz ama genelde bunlara sandık motor atılıyor diyerek beni geçiştirdiler. Benimde elimden iş geliyor kendim motoru komple söktüm ve tanıdık rektefiyeciye götürdüm aracımın bloğunda yüzde 15 sapma olduğu için gömlek değişecek dedi. Bende ustama ustam bu motorlarda düzen tutmuyormuş dedim diye karşılık verdim oda yok öyle birşey ben bmwnin düzen tutmuyor dediklerini de yapıyorum dedi ustamda tecrübelidir ankara ivedikte daha sonra gömlekçiden gömlek aldı ve gömlekleri dğeiştirdi. reno parçacısında komple blok sıfır orjinali 18 bin tl gömlekler 3 bin tl tutuyor. pistonlar kol yatak ve gömlekler değişti. motoru daha toplamadım. sorum şu olacak daha önce bu motora bu şekilde rektefiye yaptıran oldu mu? düzen tuttu mu veya neye dikkat etmeliyim çünkü bir daha sök tak yaparak zaman ve paradan zarar etmek istemiyorum. duruma göre yeni blok alıp yeni pistonlarda rektefiyeli üst kapakla toplayıp çalıştırıcam motoru. tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.

Geri