• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Clio 5 1.3 tce hararet sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tusu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tusu

Kayıtlı Üye
34-İstanbul
Merhaba Clio 5 1.3 tce 2020 model hararet sorunu yaşıyorum.

Aracımda ne zaman yapacağı belirsiz bir hareret sorunu var. 4diş iken 5 diş olup 10-15 saniye sonra düşüyor geri Zaman zaman tekrarlanıyor bu durum. Genelde yokuş yada trafik duraklamalarında oluyor.

Devirdaim değiştim. Su değişti herhangi bir yerde akma yapmıyor. Termostatta sorun yok denildi. Yardımlarınızı rica ediyorum.

Benimki de yerinde sabit durursa hararet yapmaya başladı sürersem düşüyor harareti fan da çalışıyor anlamadım sebebini sen buldun mu

Benimki de yerinde sabit durursa hararet yapmaya başladı sürersem düşüyor harareti fan da çalışıyor anlamadım sebebini sen buldun mu
valla hocam termostat ve devirdaim değiştim eskisinden daha az yapmaya başladı. son olarak hararet müşiri değişecem çünkü iletim hep onun üstünden oluyor yanlış değer vs olabilir. umarım çözülür. ( seninde dediğin gibi dur kalkta oluyor düz yolda vs yok ama anlık bişey işte 5-10 saniyelik bi in çık 2. hararet göstergesinde yükselmiyor bile. o yüzden sorunu bulamadım müşirle düzelebilir de bakıcaz )

valla hocam termostat ve devirdaim değiştim eskisinden daha az yapmaya başladı. son olarak hararet müşiri değişecem çünkü iletim hep onun üstünden oluyor yanlış değer vs olabilir. umarım çözülür. ( seninde dediğin gibi dur kalkta oluyor düz yolda vs yok ama anlık bişey işte 5-10 saniyelik bi in çık 2. hararet göstergesinde yükselmiyor bile. o yüzden sorunu bulamadım müşirle düzelebilir de bakıcaz )
Ben obd ile takip ediyorum 110 u geçince yürütüyorum arabayı 115 120 lere çıkıp Bi anda düşüyor ya sistem de hava var devirdaim çeviremiyor en büyük ihtimalim bu yada başıma büyük Bi bela açıldı devirdaim termostat yeni bu arada

Ben obd ile takip ediyorum 110 u geçince yürütüyorum arabayı 115 120 lere çıkıp Bi anda düşüyor ya sistem de hava var devirdaim çeviremiyor en büyük ihtimalim bu yada başıma büyük Bi bela açıldı devirdaim termostat yeni bu arada

havada olabilir tabi ama havasını almıştık iyice tekrar denerim olmadı varsa obd hangisini kullanıyorsunuz?

havada olabilir tabi ama havasını almıştık iyice tekrar denerim olmadı varsa obd hangisini kullanıyorsunuz?
Markası yok elm327 olan yorumları iyi bir tanesini almıştım

Markası yok elm327 olan yorumları iyi bir tanesini almıştım
onu bende alacaktım da kararsız kaldım sonra iş görüyor mu hocam ( wifi üzerinden bağlantı kuruluyordu sanırım 1000tl bişeydi )

onu bende alacaktım da kararsız kaldım sonra iş görüyor mu hocam ( wifi üzerinden bağlantı kuruluyordu sanırım 1000tl bişeydi )
Hocam selamlar devirdaim pompası ve termostat değişikliğinden sonra azaldı demişsiniz.Durumla ilgili başla aksiyon aldınız mı acaba şu ana kadar?

Hocam selamlar devirdaim pompası ve termostat değişikliğinden sonra azaldı demişsiniz.Durumla ilgili başla aksiyon aldınız mı acaba şu ana kadar?
Merhaba, hocam şöyle diyeyim bu arızayı almaya başladığımda gösterdim falan devirdaim arızalıymış iyice gitmiş yani. Değiştirdim sonrasında tekrar hararet dengesizliği oldu termostat değişmemiştim onuda değiştim (kaputu kaldırınca kutuda su görmedim isabet oldu yani)
Şu an çok nadir yapıyor arabayı aktif kullanıyorum yine eskiye göre çok az.

Hararet müşiri kaldı değişmediğim oda termostata bağlıymış zaten belki yanlış ölçüyor olabilir dediler ucuz bişey

Onuda değişcem bu ay. Ama araçta şu an su eksitme vs hiç birşey yok gidişi falan her şey düzgün sadece düşük hızlarda trafikte özellikle yokuş çıkarken hararet yükselip iniyor anlık şekilde uzun süreli değil

• Beğen
Tepkiler: f4llen
Geri