Clio 5 2020 Touch USB soketlerinin çalışmaması

Hypochondriac

Kayıtlı Üye
54-Sakarya
Merhaba arkadaşlar aranıza Cuma günü katıldım. Apple Carplay bağlamak için aracımın USB soketini kullanmak istediğimde hiçbir şekilde bağlantı kuramıyorum. Orijinal kablo ile denedim fakat ne şarj oluyor ne de bağlantı yapıyor. Sebebi ne olabilir? Başına gelen oldu mu acaba?

Radyo beyni ile usb portu arasında siyah bir kablo var soketi çıkık olabilir iki tarafıda kontrol etmek gerekir

Soketler takılı oldugu halde çalışmıyorsa o kablonun değişmesi gerekir

Retrofit ve Carplay uygulamaları yapan yerler var fkt benim ki joy paket olduğundan telefon gözünün önündeki boş alana 2 usb port girişi taktırmak istiyorum ama o parçayı da bulamıyorum hem de taktıracak yer bulamıyorum.Ankara da bana düzgün yerler söyleyebilir misiniz bu işin ehli yerler.Usb kablo ile torpido gözünde her seferinde sorun oluyor.Telefonu torpidoya koymak zorunda olmak istemiyorum

Diğer yandan youtube u yansıtabilen kalitesi iyi carplay taktırabileceğim yer de arıyorum

Retrofit ve Carplay uygulamaları yapan yerler var fkt benim ki joy paket olduğundan telefon gözünün önündeki boş alana 2 usb port girişi taktırmak istiyorum ama o parçayı da bulamıyorum hem de taktıracak yer bulamıyorum.Ankara da bana düzgün yerler söyleyebilir misiniz bu işin ehli yerler.Usb kablo ile torpido gözünde her seferinde sorun oluyor.Telefonu torpidoya koymak zorunda olmak istemiyorum

Diğer yandan youtube u yansıtabilen kalitesi iyi carplay taktırabileceğim yer de arıyorum
Ben de orijinal usb var. Arkasındaki soketi de imal edebilirim. Usb data taşıma kablosu da mevcut. Elinizden geliyorsa siz, yoksa başka bir yere taktırabilirsiniz. Eğer ilgileniyorsanız DM atın.

Hiç çalışmıyorsa sigortasını kontrol et eğer temassızlık sorunu varsa parça değişir

Geri