Clio GT Line direksiyon simidi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kalipso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kalipso

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Değerli dostlar...

http://www.sahibinden.com/ilan/yede...-gt-direksiyon-simidi-clio-iv-172848278/detay

Linkini verdiğim, sadece Avrupaya ihraç edilen "Clio GT"lerde bulunan bu direksiyon simidi bizim yerli pazara sunulan "Clio GT Line"a birebir uyar mı??

Daha spor duruyor ve daha kalın.

Yalnız, linkteki direksiyon simidinde sağ taraftaki tuşlarda ufak olan yuvarlak tuş bizim Clio GT Line'larda yok...

Yorumlar?? :)

Hic bilgim yok fakat konuyu bende takip ediyorum :)

uyar. o küçük düğme r-link'li araçlarda sesli kontrol için.

bir de şahintürk otomotive bakın orda daha ucuzdu sanki

Ben rengini beğenmedim direksiyonun ...

Ben rengini beğenmedim direksiyonun ...

bende beğenmedim, çok ama çok ucuz duruyor , yan sanayisi bilinmedik yerden bir yana orijinali bile arabada çok ucuz duruyor.

aşağıdaki linkte gerçek gt line da yer alan aynı direksiyonun fotosuna bakarsanız dikişlerinin tutarsız olduğunu doğru çizgilerde ilerlemediğini, aralarından iplik çıktığını ama en önemlisi sağ sol elciklerle beraber en aşağısındaki derinin şimden büzüşük ve son derece çirkin/basit durduğunu görebilirsiniz.

kimse yanlış anlamasın ama bence tam bir fiyasko ve rezalet açıkçası birisi bu konyada mahmut usta tarafından sarılmış deri deseydi ancak öyle inanırdım.

http://driversplanet.co.uk/road-tests/renault-clio-gt-line-2014/

Benim aracimda r-link olmayacak. O zaman o düğme işlevsiz olarak mi durur orda??

O zaman şöyle bişey yapilsa...
Bu direksiyonu alayim, sonra o ufak tusun oldugu kismi(diger tuslarla beraber) söküp benimki gibi yapayim. Bizimkilerde zaten o tuş yok.

O zaman şöyle bişey yapilsa...
Bu direksiyonu alayim, sonra o ufak tusun oldugu kismi(diger tuslarla beraber) söküp benimki gibi yapayim. Bizimkilerde zaten o tuş yok.
Sizdeki tuşlarla bu direksiyondaki tuşlar (cc tuşları) aynı. Sesli kumanda tuşunu çılartırsanız orada bir boşluk olacak. İşlevsizde olsa olduğu gibi bırakmak daha iyi olur