Merhaba arkadaşlar aracım clio 2 2002 1.5 dci 65 hp şehir içi tüketim 100 km de 8 litre yakıt tüketimi olması gereken tüketim nedir yardımlarınızı bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kısa mesafe kullanımında ne kadar dikkatte etseniz tüketim yükselir.Evet mümkün olduğunca devrinde kullanıyorum 2000 devir vites geçişleri 2500 devri gecmiyorum genellikle şehir içi yoğun trafik ve kısa mesafe kullanımdan dolayı olabilir mi fabrika verilerini araştırdım 6 litre yazıyor hadi olmadı 7 olsun 8 çok fazla enjektörlerle ilgili olabilir mi siyah duman var fakat çalışmada sorun yok
Siyah duman gaza sert basınca kısa süreli ise normal yoksa enjektör bakımı gerekliEvet mümkün olduğunca devrinde kullanıyorum 2000 devir vites geçişleri 2500 devri gecmiyorum genellikle şehir içi yoğun trafik ve kısa mesafe kullanımdan dolayı olabilir mi fabrika verilerini araştırdım 6 litre yazıyor hadi olmadı 7 olsun 8 çok fazla enjektörlerle ilgili olabilir mi siyah duman var fakat çalışmada sorun yok