Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
paylaşım için teşekkürler...
yanlız clio III ün göstergesi değil Clio II nin göstergesi
ben bu gösterge testini kendi aracımda yaptım sağolsun uğur abi nasıl yapılacağını söylemişti...
bana göre göstergeyi kalibre eden birşey neden derseniz...
dijital ekranda 2 diş görünen benzin testten sonra 3 diş oldu ...
kalibre ettiğini düşünüyorum...
yol bilgisayarı olan hemen tüm araçlarda bu test var,1996 laguna rxe mde de vardı,hem sesli ikazı hemde tüm fonksiyonları test ediyordu,şu an ki symbol de de var,araçları almadan önce gösterge arızası olup olmadığını anlamak için kontrol ederim,
yol bilgisayarı olan hemen tüm araçlarda bu test var,1996 laguna rxe mde de vardı,hem sesli ikazı hemde tüm fonksiyonları test ediyordu,şu an ki symbol de de var,araçları almadan önce gösterge arızası olup olmadığını anlamak için kontrol ederim,
1996 laguna 2.0 rxe,,,gösterge ile bir takım sıkıntılar yaşadık ama,renault yetkili servisinde cihaza bağlayıp gösterge resetlenmesi vs bazı işlemlerle çözdük işi,resimler arıza giderilmeden önceki test resimleri,en son resim ise ş.içi yakıt tüketimi ile ilgili,, :naber