Clio III faz1 mercekli far hakkında....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mesut026
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mesut026

Mesut ŞEN - ESKİŞEHİR,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
faz 1 için piyasada mercekli far var fakat bikaç sorum olacak RFC ailesine...

mercekli farda viraj aydınlatma lambaları mevcut bunları aktifleştirebilirmiyiz yada süs olarakmı kalır?

en ucuz nereden temin edebirim yada birisi fiyat verebilir mi? :)

mevcut farı karartmak pek mantıklı gelmiyo su almasından veya buhar yapmasından korkuyorum ve burada bu işi adam gibi yapacak biri burada malesef yoktur ki yapsalar bile 150tl gibi bi fiyat istiyorlar..

tamponu birkez söktürmek istiyorum ve böylelikle mercekli farda xenon rahatca kullanabilecem usa park ve sislere xenon ve ferrari korna montajıda yaılmış olacak onun için bütçemi aşmassa bu işi gerçekleştirmek istiyorum ütülük bi konu açmadım yani....:D

Far motorun uyumlu ise viraj aydınlatma farları çalışır ama olacağını sanmıyorum...
eparçacımdan fiyat alabilirsin...

Viraj farları için arabada altyapı olacağını sanmıyorum

abi sahibindende vardı bitane 0 250 tl çifti 500 tl ben bi ara niyetlendm sordum buluruz dedi takstle kaça verrsn dedm cevap vermedi snra aradm gel konuşuruz falan dedi uyuz oldum snrada vazgeçtim ztn :D

abi sahibindende vardı bitane 0 250 tl çifti 500 tl ben bi ara niyetlendm sordum buluruz dedi takstle kaça verrsn dedm cevap vermedi snra aradm gel konuşuruz falan dedi uyuz oldum snrada vazgeçtim ztn :D
bende onu gördüm kardeşim yarın bi konuşucam

Viraj farları için arabada altyapı olacağını sanmıyorum
alt yapılık bişi olacağını sanmıyorum,bikaç araçta görmüştüm sağa sola dönerken sis ler yanıodu,muhtemelen ufak modül gibi bişi olabilir

Mercekli farlar güzel yakışır :)

alt yapılık bişi olacağını sanmıyorum,bikaç araçta görmüştüm sağa sola dönerken sis ler yanıodu,muhtemelen ufak modül gibi bişi olabilir
Aracımda viraj farları var.Viraj farlarının amortisörlerde bile sensörleri var.Yolun eğimine göre, aracın yüküne göre farları ayarlıyor ve girilen viraja doğru çeviriyor farları

belki viraj aydınlatmaları american parka çevirebiliriz?

belki viraj aydınlatmaları american parka çevirebiliriz?
Viraj farları galiba yanlış algılandı.Renault'daki viraj farı sistemi bildiğimiz kısa farları virajın içine doğru çeviriyor.Direksiyonu döndürünce sonradan yanan bir ampul yok.American park olacaksa modül ile gayet güzel olabilir

Geri