Bu yazilim olayina ben de girecektim ama ( fluence edc ) ozellikle otomatik araclarin tork degeri 250 ile sinirlandirilmis cunku sanziman kaldirmiyormus. Yani sastim kaldim acikcasi cok yuksek bir deger elde edilemeyecek belki ama fabrika edc olanlari 240 veya 250 nm ile sinirlandirmis. Asli varmidir bilmiyorum kullananlar ben sorun yasamadim diyebilir ama ben araci iki uc sene kullanip satmayacagim yani bu araba benden emekliye ayrilacak o yuzden motor ve sanziman kismi benim icin onemli. Ayrica senede yaklasik 40-50.000 km yol yapan biriyim. Yazilim isini ciddi olarak dusunuyorum ama sanzimanin hasar alma durumu beni durduruyor. Yakit konusunda bi sikintim yok zaten ne kadar zorlasam bile 7 litreyi gecmedi daha ve ortalama tuketim s ici 5.5 maks., s disi 3.4 e kadar indirebiliyorum. Benim icin onemli olan tek sey arac 100-110 ile giderken gaza bastigim an firlasin bunu suan yapmiyor once vites kucultuyor sonra anlamsizca bagiriyor ve hiz degismeden yine 6 ya alip hizlaniyor vs ama bu islem 3-5 sabkye suruyor. Benim dersim bu sureyi kisaltmak ama motor sanziman ikilisine de zarar vermeden yapmak.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi