Clio lll alıyorum. Birkaç soru?

burakofly

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2007 model 80000 binde clio 3 1.5 DCi Authentique almak üzerieyim kafamda bir iki soru var?

1- aracı alacağım arkadaş clio'nun orjinal teybini çıkarmış yerine poiner teyp takmış usbli bunun bir zararı olur mu?

2-soru araçta yol bilgisarayı standartmıdır?

teybin değişmesi yol bilgisayarına her hangi bir etki yapar mı?bu sorularu özellikle teyp değiştiren arkadaşlar cevaplarsa sevinirim..

3- son olarak aracı kasko yaptırsam ne kadar kasko parası öderim.. saygılar

- Teybin Her Hangi Bir Zararı Olmaz Teyp Uyumlu Değilse Sadece Direksiyon Kumandasını Kullanamazsınız.
- Kasko İçin Yeni Kayıt Mı Olacak ?

- Birde Kendinizi Üye Tanıtımlarından Tanıtırsanız Daha Çok Yardımcı Olabiliriz.

ÜYE TANITIMLARI

- Teybin Her Hangi Bir Zararı Olmaz Teyp Uyumlu Değilse Sadece Direksiyon Kumandasını Kullanamazsınız.
- Kasko İçin Yeni Kayıt Mı Olacak ?

- Birde Kendinizi Üye Tanıtımlarından Tanıtırsanız Daha Çok Yardımcı Olabiliriz.

ÜYE TANITIMLARI

kasko yeni kayıt olacak daha önce arabalarım oldu ve hiç kazam olmadı ama kasko yaptırmamıştım..

Kasko için fiyat vermek zor Burak,sigortacı olmak ve senin TC numaranı bilmek lazım.
Teybin yol bilgisayarıyla alakası yok...
Clio 3 lerde yol bilgisayarı standart donanımda,senin düşündüğün araç yerli üretim değil zaten...

Kasko için fiyat vermek zor Burak,sigortacı olmak ve senin TC numaranı bilmek lazım.
Teybin yol bilgisayarıyla alakası yok...
Clio 3 lerde yol bilgisayarı standart donanımda,senin düşündüğün araç yerli üretim değil zaten...

sahibinden.com da yol bilgisayarını işaretlememiş alacağım adam acaba teyp yüzünden devre dışı mı kaldı diye süphelendim şimdi arayıp soracağım ama yaşlı bir amca pek anlamıyor bu konulardan..

Yol bilgisayarı standart teybin değişmesi ile yol bilgilsayarının alakası olmaz, sadece kumanda kolunu kullanamazsın...
Kasko konusunu aramızda sigortacı arkadaşlar var onlar cevaplar...

hayırlı olsun kumanda koluna uyumlu değildir büyük ihtimalle onun haricnde sıkıntı olmaz kaça anlaştınız ?

aradım adamı bana orjinal teybiyle birlikte verecek yol bilgisayarı dahil her şeyi çalışıyor dedi.. araç 88binde tam olarak tramerde hiçbir kaydı gözükmüyor adam 2 parça lokal boya olduğunu söyledi.. 22 bin fiyat çekti 21 e düştük alırken son bir pazarlık daha yapacağım..

kasko taminimce 900-1000 arası bişey

Geri