Clio ön tampon sürtme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dgnyrgn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dgnyrgn

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar,

Kaldırıma yanaşırken resimde görülen sürtme sonucu izler meydana geldi.
9XMarN.jpg

Bu konu hakkında önerileriniz nelerdir?

Hayırlı Ramazanlar,

nazarlık olarak kalsın derim hocam. benim cliomda hatta capturda da benzer şeyler oldu ve ben bıraktım. ne zaman boyattım yenisi oldu.

Geçmiş olsun kardeşim, serviste veya dışarıda rötuş boyası yapılamıyor, bu rengin cinsliği diyelim buna, aynı tona yakın oje bulursan kendin rötuşlayabilirsin...

Bilgi için teşekkürler. Oje iyi bir fikir olabilir :) Sürtmenin etkisiyle oluşan derinliklerin kenarında kalkan boyayı nasıl göze hoş gelecek şekilde temizleyebilirim?

İnce su zımparasıyla alabilirsin...

​bizim burda sanayide usta oto boyacılar boyuyorda rötüşta yapıyor, 3 tane şeyin karışımdan oluşuyor boyası..

Bizim kaldırımların maaşallahı var zaten :) sorun etmiyorum bu sürtmeyi. Tecrübeli arkadaşlarımdan bilgi almak için açtığım bir konu. Allah daha büyüklerinden korusun cümlemizi.

Evet dediğiniz gibi alev kırmızı içi seni dışı beni yakar :)

Sakın Rötüş yapma .Benim arka tampona yaptım rötüş servisten aldım boyayı.rötüşten sonra orjinal boya edirne,rötüş kars oldu.Bırak kalsın.benim arabada harita gibi zaten otoparkta açılan kapılar vura vura iz olmuş.Gumarda gazanmadık yala ni vurdun la arabii..:)

nazarlık kalabilir çok büük bişey değil. diğer bir yandan rötüş yapabilirsini nasılsa tamponun alt kısmı çok sırıtmaz

Geçmiş olsun bunları kafana takma tr de böyle olaylar birhayli fazla beterinden korusun rütuş boyasını yap bitsin :eyv

Geri