Clio silicek ücreti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hakan28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hakan28

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Clio4 aracım için silicek alacağım ücreti ne kadar acaba bide hangi tür silicek almalıyım

Clio4 aracım için silicek alacağım ücreti ne kadar acaba bide hangi tür silicek almalıyım

1.İnweels çifti 50 tl f/p ürünü işinizi görür. ( 8 aydır kullanıyorum ses yapmıyor arkasında su bırakmıyor)
2. Bosch aerotwin çifti 120-130 tl. Belçika malı A serisi bulursanız kaçırmadan alınız ama çin malı multi click AP serisi piyasadaki sileceklerden farkı yok. A serisini tavsiye ederim.

merhabalar..
bu konuda bir kere servise sormanı isterim ( gülmek için hatta kahkaha atabilirsin ) fiyatı duyunca TEK i mi ? diye soruyor insan :)

RBW marka kullanıyorum 2 sene oldu sorunsuz sessiz kullanıyorum seneye kışın değişim ister herhalde

Değerli kardeşim, geçen indirimden bosch marka silecek aldım 70 liraya, gayet kaliteli ve güzel siliyor. Tavsiye ederim.

Dün n11'den ön çift sileceği 28 TL ye aldım. Aparatsız takılan birebir uyumlu ürün. Millet baya memnun. Beğenmesem bile 28 TL birşey değil.
Servis bana yanılmıyorsam geçen ay 270 TL fiyat vermişti. Üstelik çok başarılı olmayan bir silecek setine bu fiyatı istediler.

Dün n11'den ön çift sileceği 28 TL ye aldım. Aparatsız takılan birebir uyumlu ürün. Millet baya memnun. Beğenmesem bile 28 TL birşey değil.
Servis bana yanılmıyorsam geçen ay 270 TL fiyat vermişti. Üstelik çok başarılı olmayan bir silecek setine bu fiyatı istediler.

N11'den aldığınız ürünün linkini paylaşır mısınız?

Ben şu an bosh seri eco modeli kullanıyorum memnunu şimdilik.ama ne marka takarsam takayım araç dururken yada yavaşken tık tık ses yapıyor biraz.

Geri