Clio symbol devir saati

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mtnfen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mtnfen

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar herkese öncelikle merhaba,
2006 model 1.5 dci clio symbol aracımda maalesef devir saat göstergesi yok. Tamam gerek yok zaten bakılmıyor sese kulak ver felan muhabbetine girmeyelim :cool: amacım devirli kullanıp motor ömrü uzatmak ve tabiki yakıt tasarrufu sağlamak. Sorum şu sonradan bu devir saati taktıran varmı? takılırsa sağlıklı gösterip kullanışlı olurmu? fikirleriniz bekliyorum

Merhaba,
Vites değiştirme devrine gelince yanan küçük led ışık yaptırabilirsin iyi bir elektronikçiye. Benim bir arkadaşım tipoya yaptırmıştı. Sürekli devire bakacağıma ışık yansın yeter diyordu ve çok işlevsel oldu....

tipo nun orjinalinde zaten yokmu o bende 93 temra vardı onda vardı mesela tempra tipo aynı diye biliyorum.

Merhaba,
analog sistemde yoktur.

Merhaba,
Vites değiştirme devrine gelince yanan küçük led ışık yaptırabilirsin iyi bir elektronikçiye. Benim bir arkadaşım tipoya yaptırmıştı. Sürekli devire bakacağıma ışık yansın yeter diyordu ve çok işlevsel oldu....
bu güzel fikirmiş yapabilen çıkarmı acaba :) tam olarak adı ne oluyor bu sistemin

bu güzel ama ben göstergeyi tamamen değiştirmek istemiyorum maliyetli olur.

Maliyet Sadece Gösterge Sahibindene Bakın 150 - 200 Tl Arası Göstergeler 2007 veya 2008 Model Clio Symbollerin Göstergelerinden Bulursanız Geri Kalanıda El Becerisidir Zaten

6536334321_28d759db6e_b.webp

Geri