Clio Yol bilgisayarı kayıt turmuyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpy83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alpy83

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
clio 4 sporttourer icon aracıma akü başları sökülüp takıldıktan sonra oldu ve kesinlikle gidilen mesefa ortalama tüketim hiç biri çalışmıyor ve sürekli sıfırlanıyor servise gitmeden çözüm arıyorum bilen varsa sevinirim aklıma sigorta filan yanmış olabilirmi yani basit bir şeydir kesin ama serviste öpecekler öptürmek istemiyorum

ilk kez duyuyorum. tuşun takılı kalma ihtimali var mı? basit bir yol olarak akü başını sök 1 dk kadar bekle geri tak

Gösterge paneli sigortasını söküp takmayı dener misiniz. Ve kontrol edermisiniz sağlam mı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kardeşim aracı 2.el mi aldın ? benim bir akadaşımın başına geldi onunda yol bilgisayarı kayıt yapmıyordu aracı servise götürdü saat arzalı denildi evet saat değişti ve problem kalmadı ama arkadaşım 40.000 km sandığı aracı saat değişince 50.000 km yükseldi o da beğinden silinmeyip km saatinden düşürülmüş onun için saat kafayı yemiş inşallah senin böğle birşey yoktur

Aküyü sökünce oldu bu olay şu zamana kadar kolay bir çözüm bulamadık sayaç değişecek dediler oda bi dünya para

Fiyata ne verdi servis hocam

aynı sorun bir haftadır bende de oluştu yazılımla filan düzeltme imkanı varmı dır acaba ?

Aynı problemi bende yaşıyorum, 1-2km yol gidince sıfırlanıyor geçilen km, özel renault servisi belli bir km den sonra düzelir dedi ama 1-2bin km den bahsetti, akü yüzünden olur bunlarda diye de belirtti, siz herhangi bir çözüm bulabildiniz mi ?

çözüm bulabildiniz mi saat değişme dışında?

çözüm bulabildiniz mi?

Geri