• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

CLİO4 0.9TCE 2014 İLK ÇALIŞTIRMADA MOTORDAKİ BU SES NEDİR?

aupqua

Kayıtlı Üye
06-Ankara
Arkadaşlar merhaba aracımı ilk çalıştırdığımda hiç ses yokken gaz verince bu ses 30 saniye kadar gelip kesiliyor. Sürüş esnasında sesi duymuyorum rölantide gaz verince bir süre yapıp kesiyor.
Ben V kayışı sistemiyle ilgili olabileceğini düşündüm sizlere de danışmak istedim.

Merhaba alternatör kayışının gergi rulmanının sesine benziyor, vakit geçirmeden değiştirtsen iyi olur...

• Beğen
Tepkiler: aupqua
Merhaba alternatör kayışının gergi rulmanının sesine benziyor, vakit geçirmeden değiştirtsen iyi olur...
Merhaba cevabınız için teşekkür ederim hocam. İnternette kayıştan gelip gelmediğini anlamak için üzerine çok az su döktükleri bir video gördüm test amaçlı. Ben de denemek için 2 gündür sabahları aracı çalıştırıyorum ama iki gündür hiç ses yapmıyor. Sıfır ses, tıkır tıkır çalışıyor motoru soğuk olmasına rağmen. Anlayamadım. Zaten garaj arabası olarak kullanıyorum çoğu zaman yatıyor. Fakat bu ay 10bin bakımı + baska balata debriyaj seti ve sürpriz çıkabilecek durumlar için sanayiye gidecek mecbur. Artık orada öğreneceğiz.

Geri