Clio4 için sorular & cevaplar

burakkorull

Kayıtlı Üye
35-İzmir
Katılım
19 Kas 2016
Mesajlar
530
Tepkime puanı
4
Puanları
18
Yaş
39
Merhaba

2014 1,5 Dci Clio Joy 53 binde

- ön lastik basınç ölçüsü ?
-arka lastik basınç ölçüsü?
-Antifiriz Litresi ? İzmir için.
-Arka kapılarda Tesisat var mı ? Hoparlör taktırıcam
-Ön sis takım olarak ne kadar ?
-uzun yolda arka kapılardan sanki cam açıkmış gibi ses geliyor normal mi ?
 
Lastik basınç ölçüleri şoför kapısının iç kısmında yazıyor olması lazım eğer yazmıyorsa ön 32 arkalar 29 oluyor.
kapılarda tesisat olduğunu söyleyenlerde var ama yoksa bile orta direklerde bulabilirsiniz kabloları.
ön sis takımı servislerde 250 TL yanlış hatırlamıyorsam, dışardan çözmek isterseniz daha önce 70TL ye mal eden bir arkadaş vardı.
 
Joy modele sahibim. Arka hoparlör bulunmuyor orjinalinde yinede bir bakın dinleyin derim. Ben 150 ye sony nin hoparlörünü taktırdım biraz fark etti ses
 
2013-2014-2016 3 adet clio 4 iconum oldu 3ündede ses sistemi yaptırdım, ilk ikisinde bass reflex yazıyor ve gerçetkende içersinde subwooferlarda portlu kabin olarak bilinen plastikten kabin vardı ve 13cm nokia hoparlör



yanlız 2016 olanında bass reflex iptal edilmiş sadece kapıda yazılı kalmakla kalınmış ve kabin iptal edilerek normal anam babam üsül bir sistemle düz taban yapılıp içersinde Nissan marka 16cm hoparlör takılmış.




yerinizde olsam arkalara hazır takım taktırmaya gitmişken (ve evet tesisatı mevcut diye biliyoruz bizlerde birçok araçta öyle çıktı) önlerede pioneer ts-f1634r taktırın.
bunlar 25rms olduğu için piyasadaki en az güç talep eden ama yan sanayi olan hoparlörler.

genelde yan sanayi hoparlörler sony,pioneer vs adı ne olursa olsun 13cm ler 40rms,16lıklar 50rms civarı ve teybinizden çıkan zavallı 8-10rms bunu beslemekte çok zorlanıyor bu sefer 2000kgluk 1.4motorlu S500 mercedesiniz oluyor rengi ruhu canı olmuyor.

http://www.hepsiburada.com/pioneer-ts-f1634r-200-watt-16-cm-2-yollu-hoparlor-pm-otayttsf1634r

http://www.pioneer-latin.com/en/products/ts-f1634r-384.html


eğer önlerdekini tesisatçın arkaya alabilirse (inan bilmiyorum sığarmı ama mdf kasnakla gayet olmasıda lazım diye düşünüyorum) arkalrda eski önler, önlerde bu pioneerlar ile cebin çok yanmaz sonuç olarakta tatmin edici bir fark olabilir.
 
Geri
Üst