Clio4 tomtom navigasyon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Canevk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Canevk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba forumda yeniyim 2 hafta once aldigim clio 4 aracimda tomtom sd kartini kaybettim servis 450 tl istiyor yenisi icin aranizda bu kart olupda icindeki yazilimlari foruma upload etme sansi olan varsa sevinirim yada baska bir yolu varsa paylasirsaniz tesekkurler simdiden

bu konuda sizden daha bilgisizim, nedir bu tomtom sd kart.

Clio 4 de tomtom navigasyon var mi? R nav var diye biliyom ben ama hımm

bir yanlışlık var sanırım. konuyu daha da açabilirseniz yardımcı olmamız daha kolay olur. rnavda navi zaten panele gömülü + tomtom kullanılmıyor sanırım cihazda. siz panelimi açtınız neyi kaybettiniz?

Benim aracimda sd kart yuvasida tomtomun karti vardi haritanin bulundugu onu kaybettim serviste yazilimlari alabilirseniz para odemezsiniz dediler yenisinin fiyati 500 tl

Benim aracimda sd kart yuvasida tomtomun karti vardi haritanin bulundugu onu kaybettim serviste yazilimlari alabilirseniz para odemezsiniz dediler yenisinin fiyati 500 tl

rnav ı yerinden m. söktünüz? hala anlamaya açlışıyorum

aracın clio 4 oldugundan emin misiniz?

Clio 4 R-NAV'da Tomtom olduğunu ve CD card girişi olduğunu ilk defa duydum...

Muhtemelen araçta rlink var onun kartı kaybolmuş anladığım kadarıyla

Benim aracimda teybin orda diil usb girisleri cakmakligin orda aux usb ve sd kart girisi var ben o sd kardi cikardim sonrada geri bulamadim serviste icindeki yazilimlari eger kopyalarsaniz baska bi sd karda atip kullanirsiniz dedi

Geri