- Konuyu Başlatan
Sağolasıngeçmiş olsun k.b.yeni gördüm... allah korumuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağolasıngeçmiş olsun k.b.yeni gördüm... allah korumuş
Kardeşim geçmiş olsun. Telefonlarda görüşüyorduk ama arabanın bu halini görmemiştim. Bu konu da nasıl olduysa benim dikkatimi çekmemiş. Allah beterinden korusun ve çoluk çocuğunu sevenlerine bağışlasın.
Aracının değerini umarım almışsındır. Çok yakın zamanda uğrayacağım yanına inşallah. Tekrar geçmiş olsun.
Sağolasın Allah razı olsun.Çok geçmiş olsun allah beterinden korusun. Gördüğüm bu clio yani aracına gerçekten helal olsun kağıttan bir araç olmadığının kanıtı allah daha iyi bir renault almayı nasip etsin ....
Temizinden bulursam inşallah alıcamscenic güzel
Sağolasın abi. Allah razı olsun. Arabayı yakından görünce daha kötü bir sonuçla çıkabilirmişiz onu gördüm, sıcağı sıcağına farketmemişim. Çok fena olmuş araba.
Kasko değeri 15.300 liraydı. Kaskoda lpg 1.300 TL teminatta vardı. Çok uğraştırdılar. Kaskoda yazan küçük yazılar çok önemli, full kasko diyorlar ama hikaye. 14.500 zor aldık abi, lpg kitinide gittiğimde komple söktüm. Koskocaman Kasko şirketi lpgye yazılan fiyatı vermeyeceğini ama plgyi söküp alabileceğimi söyledi. Bende inadına gidip söktüm.
Abi onlardan zor vazgeçtim, zaten aklımın bir köşesinde hep varda 95-96 E200ler
İyi Yapmıssın Sen Temiz Bir Yıldız Denk Getir Kardeşim Modeli Mühim Değil Bence 190D 200E E200 Vs