öncelikle herkeze merhaba bende 7 aydır 1.2 joy kullanıcısıyım forumu takip ediyorum iş nedeniyle ara ara bakabiliyorum yeterli zamanım olmadığından dolayı bir kaç sorum olcak biliyorum daha once emınım sorulmus ve cevaplanmısdır denk gelemedim link atsanızda olur. bende su an 1.2 joy un en bos modelı var oncelıkle
1- çelik jant istiyorum orjinal fiyatı nedir çeşitlerini nerden görebilirim
2- krom çerçeveleri almak istiyorum ve kendim takabilirmiyim fiyatları nedir full setin ( isteğe göre kırmızı kaplama gibi sipariş alan yapan yer varmı )
3-koltuklarda cocukların ayak izleri yemek artık izleri olustu ve ne yapmam lazım güzelce temizletmek için maliyeti ne olur
4-zenon far düşünüyorum ne iyi gider fiyatları nedir.
5- bazen bu a-101 de falan cıkan ucuz park sensorlerı cıkıyor tavsiye edermisiniz.
6- ayrıca bu yan kapıların uzerınde kromun altında bulunan siyah kısım ve tamponda bulunan siyah kısımı parlak siyah olandan taktırabilirmiyiz maliyeti ne olur.
7- siyah kaplı aynalar gördüm onlar acaba farklı kendi isteğimize göre olanları varmı yaptırabilirmiyiz
8- stop karartma yaptırabilirmiyiz
şimdiden teşekkür ederim......
1- çelik jant istiyorum orjinal fiyatı nedir çeşitlerini nerden görebilirim
2- krom çerçeveleri almak istiyorum ve kendim takabilirmiyim fiyatları nedir full setin ( isteğe göre kırmızı kaplama gibi sipariş alan yapan yer varmı )
3-koltuklarda cocukların ayak izleri yemek artık izleri olustu ve ne yapmam lazım güzelce temizletmek için maliyeti ne olur
4-zenon far düşünüyorum ne iyi gider fiyatları nedir.
5- bazen bu a-101 de falan cıkan ucuz park sensorlerı cıkıyor tavsiye edermisiniz.
6- ayrıca bu yan kapıların uzerınde kromun altında bulunan siyah kısım ve tamponda bulunan siyah kısımı parlak siyah olandan taktırabilirmiyiz maliyeti ne olur.
7- siyah kaplı aynalar gördüm onlar acaba farklı kendi isteğimize göre olanları varmı yaptırabilirmiyiz
8- stop karartma yaptırabilirmiyiz
şimdiden teşekkür ederim......