Clio'mu Seviyorum

codexpress

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba cliosevenler aranıza yeni katıldım. 100.000 Km de 2000 model HB 1.4 RNA araç aldım. Yalnız araçta kaput üzerinde ve tavanda güneş yanıkları var. Aracım lacivert. Megane II jantları arıyorum, ön ve arka far takımı arıyorum (muayenede sıkıntı çıkarmayanlardan) sarı sis farı. Link atarsanız alıcam. Şimdiden teşekkürler yeniyim yardımları bekliyorum. Amerikan park hakkında ne düşünüyorsunuz taktırmalı mıyım? Tavan ve kaput için önerileriniz nedir? Boyatmayı düşünüyorum. Son olarak aracım farklı bir ile ait plakası var değiştirirken isim baş harfi alabiliyor muyum. Şehir Erzurum.

Merhaba cliosevenler aranıza yeni katıldım. 100.000 Km de 2000 model HB 1.4 RNA araç aldım. Yalnız araçta kaput üzerinde ve tavanda güneş yanıkları var. Aracım lacivert. Megane II jantları arıyorum, ön ve arka far takımı arıyorum (muayenede sıkıntı çıkarmayanlardan) sarı sis farı. Link atarsanız alıcam. Şimdiden teşekkürler yeniyim yardımları bekliyorum. Amerikan park hakkında ne düşünüyorsunuz taktırmalı mıyım? Tavan ve kaput için önerileriniz nedir? Boyatmayı düşünüyorum. Son olarak aracım farklı bir ile ait plakası var değiştirirken isim baş harfi alabiliyor muyum. Şehir Erzurum.

Merhaba Aramiza Hoşgeldiniz , Forum Kurallari Gereği Öncelikle Kendinizi Üye Tanitimlari Bölümünden Tanitmaniz , Sizi Daha İyi Tanima Firsati Verecektir Bize.. :eyv :eyv

Sorlarinza Gelince ; Araciniz Hayirli Ugurlu Olsun , Araciniz lacivert olmasi bu yaniklari alenen gösterip kötü görüntüye sebebiyet verecektir.. Bence boyatmaniz sizin yarariniza olucaktir veya işini sağlam yapan bir ustaya gidip pasta cila ile ne kadar verim alinir sormalisiniz.. Megane 2 Araçimin Jantlarini Ben Satacağim Fiyatta Anlaşirsak Size Verebilirim..Amerikan park her araçta oldugu gibi sizin aracinizdada güzel bir görüntüye sebeb olucaktir bence taktirin ama ucuz olani değil modüllü olanlar war onlardan taktirmanizi tavsiye ederim..

İlan Linki : http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...lu-isik-ayarli-1-0-anahtarli-104208636/detay/ Ben Bunu Kullaniyorum.. Videosunu İzleyin.. Plaka işlemlerini yaparken eger sirada ne varsa onu alabilirsiniz ama plaka işlemlerini bir sigortaci yardimi ile yaptrcaksaniz illaki onun tanidiği amirler memmurlar vardir , özel plaka harici isminin baş harfi boş ise verirler sikinti olmaz .. :eyv :eyv

Aydinlatma Grubu Hakkinda Pek Bilgim Yok , Diğer Arkadaşlarim Sana Yardimci Olucaklardir.. :eyv :eyv

Hoş geldin kardeşim. Boya takıntın yoksa ve arabanın o şekilde görünmesini istemiyorsan fotoğraflarını çek boyat. Ona sen karar vermelisin. Amerikan park konusu forumumuzda mevcut, plaka emniyetten halledeceğin bir iş. Eğer trafikte varsa isminin baş harfine göre boşta plaka senden yardım adı altında cüzi bir miktar talep ederler ve istediğin harfi alırsın. Aracın hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Tekrar hoş geldin.:eyv

Ailemize hoş geldiniz, keyifli ve faydalı forumlar dilerim..:eyv

Ailemize hoşgeldiniz keyifli forumlar

Aıiemize Hoşgeldin

2004 1.5 Dci 130.000 de aracım var. 2 yıldır bende. Çok hoş bi araç. Sizi hıcbırzaman utandırmaz. Sollamalarda gururlandırır. Diri bir arabadır

Geri