COK ACIL 1.5D icon kullananlar

GaKKoS

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar su an servisteyim

vites gosterge lambasi yanmiyor

bana hic bir dizelde yok diyorlar

bu vites degistirme ozelligi aktif olan 1.5d icon araci olanlar sasi numarasini soyleyebilirler mi cok acil

tsk ederim

hiç bir dizelde derken 2012 mi 2013 mü onu da söylediler mi ? belki ayırt edici noktası vardır diye sordum :eyv

Bende çalışıyor 2013 model ama sası No bilmiyorum. Palakadan baksınlar 34 JN 2013

Hangi servisdesiniz telefonunu verin söyleyeyim..

Hızır gibi yetişiyorsunuz arkadaşlar. Helal size gerçekten.:eyv

Simdi depodan yeni ayni icon getirdiler onda varmis saseye gerek kalmadi ama bilgisayara bagladilar bilgisayarda o ozelligi bulamiyorlar :(Anlamadim gitti

Simdi depodan yeni ayni icon getirdiler onda varmis saseye gerek kalmadi ama bilgisayara bagladilar bilgisayarda o ozelligi bulamiyorlar :(Anlamadim gitti
benim aracım benzinli bende var benzinlilerde sıkıntı var mı ki acaba? dizel e özel bir durum demeleri saçma geldi bana ki bazı araçlarda da varmıs gördüğümüz üzere.

1,5 Dci İcon 75 bg 2012 model Şubat 2013 trafiğe çıkış, bahsettiğiniz vites değiştirme göstergesi aracı kullanmaya başladığım günden beridir sağlıklı bir şelikde çalışıyor.

hayret çalışan varmış ben hiç birinde çalışmıyor zannediyordum :D

Kubilay abinin aracıda 1.5 dCi ondada gösterge var çalışıyor yani diye hatırlıyorum :D doğrumudur @KuBiiLaY

Geri