Çok acil rs tamponu hakkında yardıma ihtiyacım var

recep00352

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Beyler bende faz1 rs tamponu var tamponu aldım boyattım yaptım ettim alt ızgarayı taktıracak yer bulamadım bende yapamadım beyler bunu nasıl bulabilirim yada nasıl yapabilirim rs alt panjuru alsam ne kadara patlar bana acil yardım şuanda ellerim full slikon klavyeyi yapış yapış ettim olmuyo kafayı yicem tel tutmuyo tamponu daha dogrusu ben slikonlayamıyorum0VWGPZ.webp

GnWyqr.webp

Ry8Oa7.webp

aq8144.webp

Beyler işte orda gördügünüz alt ızgara sislerin ortasındaki bana çok acil yardım edin

Son düzenleme:
Sahibindendeki Satiliklarla veya Aldiğin Firma İle Görüş Tek Olarak İllaki Satiliyordur , Kargolasinlar Sana :eyv

orjinal ızgarası nekadar tutar bunun sizce?

tamamdır sorun çözüldü beyler yardımcı olandanda olmayandanda bilmeyenlerdende bilipte söylemeyenlerdende :D :D ALLAH razı olsun

tamamdır sorun çözüldü beyler yardımcı olandanda olmayandanda bilmeyenlerdende bilipte söylemeyenlerdende :D :D ALLAH razı olsun

Sorununun çözülmesine çok sevindim kardeşim. Nasıl bir çözüme ulaştın bizleri aydınlatırsan seviniriz.

plastik ızgarayı tam boyutuna göre ayarladım buda 1 2 saatimi aldı tek tek makasla kestim sonra deliklerini ilk önce sıcak slikonla doldurdum tampona tutturdum yarım saat bekledikten sonra Dyson slikonu yapıştırdım sis farlarını da aynı şekil dyson siyah slikonla yapıstırdım suanda kuruyor yarın bu saatlerde arabaya takacam tamponu allah nasip ederse

Eline emeğine sağlık. Işin sonundaki görünümünü de fotograflıyıp koyarsan belki yapmak isteyenlere yol göstermiş olursun :eyv

Eline emeğine sağlık. Işin sonundaki görünümünü de fotograflıyıp koyarsan belki yapmak isteyenlere yol göstermiş olursun :eyv
Saolun atıcam fotoğrafları :) içten son görünümüde atıyım dediğiniz gibi yapmak isteyenlerede yardımcı olmus olurum.

mlgbO4.webp

MY8G59.webp
b8ZXQG.webp

]Vp8ngP.webp

Bunlarda sisler

]nP96kR.webp

]oQqWgq.webp

Ancak bu kadar oldu beyler çektigim alan dardı anca bukadar oldu kusura bakmayın :(

0Vg4RB.webp

4mQZjG.webp

JLN7ZQ.webp

O2N3vD.webp

Sonunda Bitti. :)

Geri