öncelikle herkese selamun aleykum arkadaşlar sizlerden önemli bir konu hakkında yardım istiyorum bursada ikamet ediyorum ve çok can sıkıcı bir durumla karşı karşıyayım bir türlü iyi bir tamirci bulamıyorum ve harcadığım paranın haddi hesabı kaçık sizden ricam genellikle bursalı kardeşlerimden ricam şu koca bursada hiç broadwaydan anlayan adamyokmu hani tamirciyim diyen birini arıyorum işini sağlam yapacak bir daha gelip gitmeyecek birisi çıkarcı bir insan olmayacak varsa tanıdıgınız bildiğiniz birisi yamuk yapmayacak birisi umarım beni anlıyorsunuzdur bir dünya tamirci gezdim yok şundan yok bundan yok araba iki gün yatacak yok hemen olmaz mantıklı baktığın vakit saçma olduğnu hepiniz anlarsınız mesela şunu söyleyeyim benim arabanın monifolt contası patlak yani bitik götürdüm tamirciye adamlar bizim işimiz değil egzos cunun işi dedi egzos cu komple öndeki düz bborudan arka susturucuya kadar sıfır takti sonrada pişkin pişkin abi bu monifoltdanmış dedi neyse sinir oldum falan ama sonuçta egzosu da değiştirdim yani tamirci monifolt contasını değiştirmeye 150 tl para istiyor artı araba 1 gün kalcak diyo saçmalık ya ulan sabah motor soğukken bırakıp öğlene bitmesi gereken şeye adam bir gün istiyor bir de hiç birinin bir dediği bir dediğini tutmuyor ve birkaç sorunum daha var sizden ricam bana bursada çok işin ehli bir renocu tamirci arıyorum fiyatları uygun olan birisi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.