• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

Çok ama Çok Acil Yardım ve fikirleriniz !!!

burakkorull

Kayıtlı Üye
35-İzmir
Merhaba Dostlar aşağıda eklediğim fotoğrafı az önce çektim.Aracı Yıkadım Kuruladım eve geldim bir baktım Kaputun işaretlediğim Yerinde Kaza yapmadım vuruk yok kırık yok darbe yok fakat 2 nokta da şişme olduğunu fark ettim acaba dedim alttan birşey mi şişirdi ama oda imkansız neden olmuştur acaba çaresi varmıdır araç satılacak sanacaklar ki darbe yedi kaza yaptı ama hiçbir şekilde kazaya karışmadım.zaten olsa sağı solu veya alt tarafı kırık veya soyuk olur rica etsem yardımcı olurmusunuz?

2014 Clio4 1,5 Joy

oVDNym.jpg
[/URL][/IMG]

Üzerine biri oturmuş sanki.

Birisi logonun soluna dokundurmuş yada kuvvetlice oturmuş sanki bükmüş ön taraftan.

Kronik o çok takma benimde aynı yerde var.üzerine liseli veletler oturmuş.yada kapatırken bastırınca oluyor.

Kaporta sacı ince göçmüş olabilir

Peki ya Çözüm ?

AutoKing boyasız göçük giderme yapıyor ama bu noktanın altı ters bır yer altı kapalıymıs acaba genede yapılması mumkun olur mu ?

Aynen boyasız göçük düzeltmeyle iş biter kafaya takılcak bişey yok ;)

AutoKing boyasız göçük giderme yapıyor ama bu noktanın altı ters bır yer altı kapalıymıs acaba genede yapılması mumkun olur mu ?
Silikon ile parça yapıştırıp çekiliyor izde kalmaz

Geri