Cold Megane II...

aracınız güzel kazasız belasız kullanın yaptırcaklarınız söyliyim ben kendi aracıma bunları yaptırdım sizede tavsiye ederim :eyv

1. far & sis xenon [kelvin derecisini siz kendiniz belirleyin]

2. park - plaka - tavan led ampül

3. tavana parlak folyo ile cam tavan gorunum verme [en kısa zamanda bende yaptırcam]

4. 3.5 cm spor yay [bende yaptırcam]

5. filmleri 2 numara cıkartma [aracımın ici gram gozukmuyor sizde 2 numara yaptırın]

bunları yaptırın aracınız harika olur :eyv

son olarak araç authentique yan kapı cıtalarını ve tampon bantlarını govde rengine boyatırsanız extreme gorunumu vermiş olursunuz arac daha karizma durur :eyv

güzel araç kendi zewkine bağlı

aracınız güzel kazasız belasız kullanın yaptırcaklarınız söyliyim ben kendi aracıma bunları yaptırdım sizede tavsiye ederim :eyv

1. far & sis xenon [kelvin derecisini siz kendiniz belirleyin]

2. park - plaka - tavan led ampül

3. tavana parlak folyo ile cam tavan gorunum verme [en kısa zamanda bende yaptırcam]

4. 3.5 cm spor yay [bende yaptırcam]

5. filmleri 2 numara cıkartma [aracımın ici gram gozukmuyor sizde 2 numara yaptırın]

bunları yaptırın aracınız harika olur :eyv

son olarak araç authentique yan kapı cıtalarını ve tampon bantlarını govde rengine boyatırsanız extreme gorunumu vermiş olursunuz arac daha karizma durur :eyv

plaka ve tavanları led aldım ama daha takmadım.Xenon işi aklımda heran yaptırabilirim.Araç füme renk oldugu için cam tavan gidermi emin değilim.2numara filmde ceza yedim baska bi araçla onun için 1 numara iyidir:)cıtaları tampon bantlarını boyatmak yerine bel altı boya yaptırcam camurluklarda baya bi boya kalması var çünkü..

plaka ve tavanları led aldım ama daha takmadım.Xenon işi aklımda heran yaptırabilirim.Araç füme renk oldugu için cam tavan gidermi emin değilim.2numara filmde ceza yedim baska bi araçla onun için 1 numara iyidir:)cıtaları tampon bantlarını boyatmak yerine bel altı boya yaptırcam camurluklarda baya bi boya kalması var çünkü..

valla aga park neysede tavanları degiştirmek ölüm :D parmakların yara olucaktır ben 6 tane ampülü sokene kadar imanım gevredi parmaklarım yara oldu dar kayıyor 1 saat ugrastım ama sonucu guzel oldu taktım 6 led 8000k ısık renginde cok fena aydınlatıyor mutlaka tak ve paylasırsan seviniriz forumda resimlerini cekip :eyv forumda aratırsan benim konumu bulabilirsin gor ısık solenini :) megane 2 tavan aydınlatma diye arat :D plakalara takarsın kolayca parklarada takarsınız sonra led ama once uzun kısa sis lere 3 takım xenon kit takın :D füme renkli araca folyo gidermi bilmiyorum buraya aracınızın en kaliteli resimini cekerseniz [tavan ozellikle gorunsun bi photosop yapar cam tavan gorunum yapar bakarız yakısıp yakısmadıgını :eyv] son olarak bel altı yaptırcagınıza komple yaptırın :) yada dediginiz gibi bel altı yaptırcaksınız mutlaka tampon ve yan kapı cıtalarını araç rengine boyatın harika durur araç :eyv son olarakda mutlaka 3.5 yay takın araca bende taktırcam valla kafama yattı :eyv

Geri