Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün Arkadaşlarla Clio IV'e Bakmaya Gittik Diğer Araçları da İnceledik.Buhari Çalışanları Bizimle Gayet Hoş Bir Şekilde İlgilendiler Teşekkür Ediyorum...3 Arkadaş Foruma En Yakın Zaman da Üye Olacaklarını Söylediler Çorluyu Yavaş Yavaş Canladırmaya Başlıyorum Haydi Bakalım
RFC yönetimi, reno bunyesınde veya doğrudan RFC davet gönderse, bu reno servislerine, ciddi katılım artışı sağlanır gibi...
Buyuk araba sitelerine de RFC logolu mesaj-davet işleri olabilir... piyasa geliştirme çalışmaları faydalı olur... hareket olur.... daha da canlanır ortam... vs...
Yada, yan gelip yatmak da, atıp tutma da diğer tercihler tabiki... ... motivasyon-innovasyon-aktivasyon işler... ıslık
Yada reno mais resmi sitelerinde, partner-sivil fan klup olarak RFC belirtiliyormu-belirtilse ıyı olmaz mı...girişim yapılsa... vs vs... katılım ve tanıtım artışı olarak...