Coupe arabamin içinde su? Yardimm?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan becks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Akunun oldugu bolumu ac akuyu cıkar ve altına iyice bak.. zamanlaa aku asidi altındaki sacı curutup su almaya zemın hazırlıyor.. ilk once benım dedıgımı yap bak ıyıce ısık tut veya guneslı bı havada kontrol et :eyv

özellikle sag tarafsa buyuk bi ihtimal akunun altından :eyv

sağ paspasın altı ıslanıyorsa kalorifer hortumlarında kaçak vardır bir an önce baktır çürütür arabayı sol taraftada varsa kaloriferle ilgili değildir...

Aynı sorunu ben de yaşadım, sağ arka taraf vıcık vıcık su içindeydi, tıpkı sizin gibi temizlik esnasında fark ettim. Özellikle yağmurlu havalardan sonra ıslaklık artıyordu. Aracı dik bir yere park ettiğimde ıslaklığın ön taraflara da geldiğini fark ettim. Sorunun cam fitillerinden kaynaklandığını düşündüm. Arka kelebek camlarının tam kapanmaması içeriye su alabilir. Bir de kapı fitillerini kontrol et. Benim sorunun kapı fitilleriydi. Arka tarafa binip inerken insanlar fitile takılıyor, yerinden oynuyor. Bu esnada da içeri su alıyor. Elinle fitile bastırıp kontrol etmeni öneririm.
Sonrasında içerdeki nem buharlaşıp, sigorta panelinde yoğunlaşıyor ve panelin oksitlenmesine sebep oluyor. Silecekler kafasına göre çalışıyor. Ve panelin fiyatı çok pahalı. Size tavsiyem, bir an önce suyun kaynağını keşfedin ve döşemeyi kaldırıp içerdeki nemi kurutun.

@mavigalaksi: aramıza hoş geldin. üye tanıtımları bölümünde kendini tanıtırsan memnun oluruz ;)

tecrübeni paylaştığın için ayrıca teşekkürler :eyv

Aynı sorun bende de mevcut 2.0 ide 2001 model coupem var tavan anteninin oradan yağmurlu havalarda öntavan ışıklarının içerisinden su damlaması yapıyor.

Sorunun nereden kaynaklandığını bulamadım.

Geri