Coupe Gösterge Işıkları Söndü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan c_cihan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

c_cihan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Megane Coupe 2000 RXI
Yine yeni bir sorunla karşınızdayım :)

Gösterge ışıkları söndü arkadaşlar. Göstergeler çalışıyor ama farları yaktığımda aydınlatması çalışmıyor. Yol bilgisayarında da sorun yok. Sorun sigortalarda olabilir mi?

Eğer ampuldeyse sorun kendin değiştirmeyi düşünüyorum. Bir de değiştirmişken ışık rengini değiştirebilir miyim??

ışıkların tamamı yanmıyorsa sigortadan olma ihtimali yüksek. tüm ampüllerin birden patlaması pek mümkün değil :D

o kısmı birden fazla mı ampul aydınlatıyor?

bence bu işlere kendiniz kalkışmayın o ışıklandırma sistemine ulaşmanız için kadranı dağıtmanız gerekicek eğer kadranı düzgün açmazsanız ve düzgün parçalara ayırmazsanız toplayamazsınız ve yeni kadran yolu görünür buda en iyi ihtimalle 250tl eder göz yapayım derken kaş çıkarmayın derim :) servisten yada iyi bir elektirikçiden yardım alın bence

bence bu işlere kendiniz kalkışmayın o ışıklandırma sistemine ulaşmanız için kadranı dağıtmanız gerekicek eğer kadranı düzgün açmazsanız ve düzgün parçalara ayırmazsanız toplayamazsınız ve yeni kadran yolu görünür buda en iyi ihtimalle 250tl eder göz yapayım derken kaş çıkarmayın derim :) servisten yada iyi bir elektirikçiden yardım alın bence

Valla ne olacaksa olsun ama kendim denemek istiyorum. Tahminimce başarabilirim :) Ama sorun ışıklarda mı sigortada mı bunu öğrenmem gerek :)

siz bilirsiniz o zaman sigorta panelinden aracın yanık sigortası varmı onu kontrol edin umarım vardır işiniz kolay olur :)

siz bilirsiniz o zaman sigorta panelinden aracın yanık sigortası varmı onu kontrol edin umarım vardır işiniz kolay olur :)

yanık sigortayı nasıl anlayabilirim :)

sigortadan olacağını pek sanmıyorum ama ilk önce sigortaları kontrol etmek en mantıklısı. ancak, sorun bana gösterge arkasındaki soketlerden olabilirmiş gibi geliyor. Ankara'da olsan yardımcı olabilirdim. Yakın zamanda buralara gelme şansın varsa hallederim.

aslında bugün sigortayı başka bir taneyle ama işe yaramadı. Ve sigortanın üzerinde yazan sayıların bir önemi var mı acaba ?

yanık sigortayı nasıl anlayabilirim :)

sigorta içindeki tel ortadan kırıksa o sigorta patlamış demektir. sigortayı yerinde çıkarıp baktığında çok kolay anlarsın.

Geri