Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bana da serviste 330 tl fiyat çektiler ben sanayide parçacı da aynı parçayı 185 tl ya sormuştum. Arabam F7R. İDE içinde benzeri bir durum söz konusu olabilir. Maddi durumunuz müsaitse bence servise değiştirin. İDE ler uzman olmayan ellere verilmemesi gereken araçlar.
evet servise vermeyi bende istiyorum ancak fark çok fazla gibi. sadece triger setiyle kalmayıp birazda modifiyeye el atayım diyordum. sadece triger setine 500 verirsem iflas bayrağını çekeriz siyah cam filmi yasal olucakmış o yüzden kelebeklerle arkaya siyah cam düşünüyorum . birde sticker yapcam kelebek ve ön cama