Coupemi sattım araç tavsiyesi Lütfenn

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mgncoupe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce hangisi kararsız kaLım?

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .

mgncoupe

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşLar 99 modeL megane coupe mi sattım 192 binde!.. aklımda yine 4 kapısı vardı ama yine gözüm coupeye gidiyorr.. sahibinden e de baktım çok bişi yok.. tavsiyeniz olursa biLgi Lütfen.. asLında Laguna da ilgimi çekiyor.. binen varsa tavsiye Lütfen.. şimdiden teşekkürLerhımm
attachment.php

15 bin lira civarında bi bütçeniz varsa 1.4 clio felan alabilirsiniz 2002 2003 model filan 4 kapısılıda var coupe'ta var. bi göz gezdirin derim hemde model yükseltmiş olursunuz..

​teşekkürler.. asLında clio düşünmüyorum modeL yükseLtmek tabikide mantıklı bi tercih olur ama yine gözüm coupe ye kayıyor..

Asıl soru şu ne amaçlıyorsun kullanımda ? kişisel mi aile için mi araç arıyorsun ? ihtiyacın ve bütçene göre araç yelpazesi geniş çünkü

Ne tavsiye etsekte anladığım kadarıyla senin gönlün Megane Coupe'den yana :)

Murat abi bi eşim var iki kişiyiz aslında yani ama biLmiyorum yani geniş araba da seviyorum küçükte.. ortası pek hoşuma gitmiyor zaten şu sıralar turizimde çaLıştığım için bi işe gidip geLiyorum aslında sadece..
AYNEN HAKLISIN YUSUF ABİ
hehe

Eğer kısa zaman içinde bir çocukda düşübmüyorsan hevesini al ama sonra gene dört kapı mecburiyet :eyv

Sorma abi ya :) henüz coupe yüzünden düşünmüyoruz hehe

2.0 RXT 140 hp laguna alın derim.Ama sizin aklınız hala coupede.:)

Coupe Çok Daha İyi :eyv :eyv

Geri