Coupemtrak hareketler bunlar!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ressam58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ressam58

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Evet arkadaşlar ilk önce güzelce ön tampondaki kaşların farla olan arasını carbon gümüş gri folyo ile kapladım...Sonrada arka stopları transparan siyah folyoyla kararttım.Bide yan direklari siyah carbon.....Coupeden neyim eksik demi yani??? :) :) şaka maka güzel oldu tavsiye ederim megane 3 cülere..!!

​Çok şık duruyor...:eyv

Elinize sağlık :)

Sizler tarafından beğenilmek güzel şey!

Benim stoplardaki folyo daha kötü sanki bu çok güzel olmuş maşallah.Ön tampondaki şey benimde aklımda var hatta 1 m2 folyo duruyo elimde ama panjur olmadığı için yapmıyorum.Bence panjurla karbon kaplanan yer arasındaki tampon bandınıda griye boyatın çok daha uyumlu olur şahsen.Birde plakanın olduğu alanı piano black yaptın mı.... :)

Benim stoplardaki folyo daha kötü sanki bu çok güzel olmuş maşallah.Ön tampondaki şey benimde aklımda var hatta 1 m2 folyo duruyo elimde ama panjur olmadığı için yapmıyorum.Bence panjurla karbon kaplanan yer arasındaki tampon bandınıda griye boyatın çok daha uyumlu olur şahsen.Birde plakanın olduğu alanı piano black yaptın mı.... :)

Furkancım söylediğin alanıda gri yapınca boğuyor bence.Aklımda diğer söylediğin yeri siyah yapmak var.aldım siyah carbon yapıcam.fakat böle sanki daha ayrı bir havası oldu gibi.Ama dediğini yapacağım yarın bakalım sonuç nasıl olacak.Yeni fotoyu koyarım buraya.Sağol düşüncen için..

​şık olmuş güle güle kullan :eyv

4670d1333371194-coupemtrak-hareketler-bunlar-2012-04-02-032.jpg

Eline sağlık Hocam uygulamaların çok güzel:eyv sessiz ve derinden ilerliyorsun...:)

elinize sağlık güzel olmuş :)

4670d1333371194-coupemtrak-hareketler-bunlar-2012-04-02-032.jpg

Eline sağlık Hocam uygulamaların çok güzel:eyv sessiz ve derinden ilerliyorsun...:)

Halil bey sizin kadar profesyonel olmasada işte ! hani derler ya kendi çapında diye aynen öyle.... :) :)

Geri