çözüm bulamıyorum lütfen yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lordpozzo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Burak zaten amacım aracın gürültü çıkarması değil ben çok az bir ses istiyorum filtre sesinden biraz daha fazla bir ses polislerle uğraşmak istemiyorum kalabalık bir caddede devirsiz giderken kimsenin dikkatini çekmemesi gerekiyor bunu yapabilecek bir son susturucu arıyorum

abi sen benim susturucuyu tarif etmissin naptıysam doru düzgun ses alamadım istediğim gibi suan spralden itibaren 61lik düz boru var ama yinede rolantide eksoza dogru eyilmezsen sesi gelmioyo :) ankarada isen nerden aldıgımı soyleyim ama internette hiç görmedim simdiye kadar.

trabzondayım. video çekip ekleme şansın varsa görmek isterim.

video çekerimde upload ederken hata verio bildiğn bi upload sitesi var mı abi

sen video yu çek msn den ekle beni oradan alırım. lordpozzo@hotmail.com uzun yola gerek yok dostum:)

Son düzenleme:
egzosu silencerli olarak düşün ünal bence azda olsa sesi kesme imkanın oluyor sana özelden benim monzayı göndermiştim o videoda yeni takılmıstı simdi kurum bağladıkça ses biraz daha değisti ben memnunum çok bağıran bir egzos değil benim hoşuma gidiyor bence dümdüz boruyu çektir susturucuları takma sonada güzel bir silencerli egzos tak derim

gökalp 60 mm boru çekildi ama egzoscu inat etti ortaya küçük bi susturucu taktı sonada orjinali yerleştirince çok rezil bişey oldu 150 tl ye mi yanayım yoksa 3 saat soğukta bekledim ona mı gaza yüklendiğim zaman teneke sesi çıkmaya başlayınca saçlarım diken diken oluyor. abart egzosu taksam ertesi gün polis çevirir o yönden çok şanslıyımdır.

Aytuğ başkan ın egzozu çalalım :D bizim işi fazlasıyla görür o tip bişe lazım bize.

millet arabaların kapılarını yürütmeye başlamış egzosu sökmek çok zor olmasa gerek demir testeresini alıp geleyim halledelim istersen hehe

istedigin şekilde sadece supersprint var yada benm kendi aracımdaki gibi kat iptal orta susturucu iptal baştan sona düz boru sonda oem susturucu en azından polisle uğraşmıyorsun

Geri