CSZ MEGANE 2.0 Motor Kutu içi Filitre düşünüyorum NERDEN TEMIN EDEBILIRIM

*Gökhan42

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
zaaavrv.jpg

motor şeması bu bilenler yardımcı oLursa sevınırım..​

Renaultsport Aytug Baskan Bu Konuyu Bilir Gorsun Yazar

banada 1.5.dci.2012.duster için lazım... aklızda olsun... :cool:

Bende Kangoo İcin Mi Alsam Ne Varsa Tabi
Birde Ne Farki Olur Acaba Kullanan Biri İzah Etse

Performans Hava filtresi, hava geçişi rahatladığından, alt devirlerde azda olsa devirlenme ve yakıtta da azda olsa fark ettiği, emiş manıfolta yakınsa-kısa boru olursa, artı sesde yaptığı söylenıyor.... ayrıca chıp box da takılırsa, %30 kadar PS artışı %20 kadar NMtork artışı vede %10 kadar yakıt azalışı sağlandığı da söyleniyor... pek zararı yok denenebilir...:cool::eyv

Gökhan motorun şeklini şemalini çok sevdim :o Keşke k4m lerde böyle açık ve net olsaydı

Gökhan motorun şeklini şemalini çok sevdim :o Keşke k4m lerde böyle açık ve net olsaydı
Bende k4m kapaklı seklini seviyorum uygun kapak bulsam takcam :)

Valla oraya CAİ iyi gider . Boş yere kutu içi filtre arama abi , zaten bulman zor :)
Bu filtre kazanı R-19 1.9 ve 1.8 lerde karbüratörlü 1.7 renault motorlarında kullanıldı . ( R-11 hariç )

Valla oraya CAİ iyi gider . Boş yere kutu içi filtre arama abi , zaten bulman zor :)
Bu filtre kazanı R-19 1.9 ve 1.8 lerde karbüratörlü 1.7 renault motorlarında kullanıldı . ( R-11 hariç )
CAİ dediğin malzeme nasıl bişey tamamen acık filitremi ? Köydeym kadirim toz toprak cok kutu içi o yuzden ıstıyorum

her arabaya kutu içi vardır fiyatlar su an döviz kurundan dolayı 150lere rahat geldi kn pipercross itg smota green gibi markalar vardır 3 asagı bes yukarı fiyatları yakındır

Geri