D segmenti Kızışıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gdogu68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce ?

• Renault Talisman

Oy: 15 68.2%
  • VW passat

Oy: 2 9.1%
  • Skoda Süper B

Oy: 1 4.5%
  • Peugeot 508

Oy: 0 0.0%
  • Audi A4

• Bmw 3 serisi

• Ford Mondeo

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22

gdogu68

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Renaultun yeni yüzü Talisman gerçekten çok güzel duruyor. Heleki 1.6 dci 160hp 380nm Tork motoru ile sınıfında lider olurmu ? Emisyon Testi Skandalından sonra Lider koltuğundaki Vazgeçilmez VW passatın satışlarında düşme yaşanırmı . sizce talismanın yeni motoru ve kalitesiyle Pastadan Büyük pay alırmı ? Favorim Talisman reno

Talisman bence büyük payı alır. Milletin aklına az yakar deyince Renault geliyor birde üstüne böyle bir kaporta giydirilince ortaya bu şaheser çıkıyor. Benimde favorim talisman.:eyv

Talisman güzel lakin fiyati çok yuksek tutarlar. Çok fazla tutulacagini düşünmüyorum.

Az Yakar Çok Kaçar Renault Talisman

Seç seçebilirsen :)) gerisi hikaye :)

maxresdefault.webp

2016-BMW-3-Series-front.jpg

2016-Audi-A4-render-autobild-front.jpg

2016-Ford-Mondeo-ext-2.jpg

Bmw marka bir araci kapima koymam. Ne arabasi araba ne servisi servis.
Su resimdekileri bilmem ama passattan dolanimli denen superb yi test ettim gecen. Adamlar gercekten yapmislar. Anadolu yakasi e5 trafiginde yakit tuketimini 5lt gosterdi yol bilgisayari. Serit takip asistani forda gore ustun derecede iyi. Ondeki araca yakinliginizi surekli olcup uyarmasi guzel bir ozellik olmus. Cruise control acikken onunuze engel cikinca otomatik frenleme son derece iyi. Kor nokta uyari sistemi de bu araca yakisir bir ozellik olmus. Tek kotu yani d sinifi bir aractan beklenmeyen kabin icine giren motor sesinin fazla olmasi

Talisman tek kelime

Ben bu Diğer forumdakileri anlamıyorum adamlar süper b kullanmamış kağıt diyorlar Varsa yoksa Vw malum form..
Marka bağımlısı at gözlüğü takmışlar Talismana kötü diyorlar gelsin bi ona göre deyin dedikçe basit basit cümleler kuruyorlar işte bu yüzden RFC aile

superb tek geçerim :eyv

Renaultun yeni yüzü Talisman gerçekten çok güzel duruyor. Heleki 1.6 dci 160hp 380nm Tork motoru ile sınıfında lider olurmu ? Emisyon Testi Skandalından sonra Lider koltuğundaki Vazgeçilmez VW passatın satışlarında düşme yaşanırmı . sizce talismanın yeni motoru ve kalitesiyle Pastadan Büyük pay alırmı ? Favorim Talisman reno
Ayni soruyu latitude de soruldu cevaba gerek var mi ?? Biri pazar hakimi digerinin uretimi durdu.. Yorum sizin

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri