reno Mais yönlendirmesiyle buradaki servise gittim;
1-araçla teste çokıldı, 90.km.ort.hızla şehirdışı yakıt ort. 6.ltr. test edildi ve onaylandı...böylece göstergenın normal çalıştığı belirtildi...
2-şehiriçi, kısa mesafede motor ısınmadığı için 8-9 ltr. ort. yakmasının normal olduğu,(ş.içi ort. toplam 10-15 km git gel olduğundan) yakıt sistem arızası olmadığı, bilgisayardan da teyit edildi.... (ş.içi düşük yakıt söyleyenlerın, 4x4-4x2 mod farkını ve uzun mesafe ş.içi yolu, motor ısınmayı, yakıt cinsini,vs.dikkate almamış olacakları iddia edildi)
3-abs-esb.elfren ışık yakmanın, harici tesisat bağlarken, elk.tesisat ek bağlantılarından kaynaklanabileceği, sistem arızası gözükmediği, soket uyarısı olduğu, teybin orjınal olmadığı-değiştirildiği, buna göre eşlk.soket.etkileşiminden olabileceği, bağlantıların aracın elk.tesisatından ayrılması, bir daha ışık yakarsa getirilmesi,
hususları bildirildi...:soru:slc
Bende tesisatlara(tv,ısı.gösterge,alarm,kamera,vb) direkt akuden bağlantı aldırdım şimdi... bakalım nolacak....
yakıtı anladımda abs.esp.işini anlamadım ama denices beklices bakalım.... neyseki sistem arızaları çıkmadı...
hayırlısı... beklemedeyız....

:berbat
sistem-proğram arızası gözükmediği için, aşağıdaki işlemler yapılamadı tabiki;
Sorun 1: Yakıt Göstergesinin dengesiz çalışması
Çözüm 1: Molt test veya Malttes de denilen serviste bu olaya şoklama diyorlarmış, araç bilgisayara bağlanarak yakıt deposunun şamandıra ve gösterge ekranını kalibre eden bir sistemle sorunu kolayca çözmüşlerdir.
Sorun 2: ABS, ESP ve El Freni Işığının aynı anda bazen yandığı bir sorun
Çözüm 2: Aracın ABS beyninden kaynaklanan bir sorunmuş, bu sorunu fabrikadan gönderilen yeni bir yazılımla ABS beynine yeni yazılım atarak çözmüşlerdir.