1 Kas 2012 #11 DEMİRTAS Bilgi Girilmemiş bilalrx' Alıntı: Sedatım, gündüz ledlerin tipi ve yeri hoşuma pek gitmedi, ayrıca benım önde koruma var... benım izgara arası ledler yetıyo... dolu yani... Genişletmek için tıkla ... O ledler nedir abiyaa
bilalrx' Alıntı: Sedatım, gündüz ledlerin tipi ve yeri hoşuma pek gitmedi, ayrıca benım önde koruma var... benım izgara arası ledler yetıyo... dolu yani... Genişletmek için tıkla ... O ledler nedir abiyaa
1 Kas 2012 #12 bilalrx Bilgi Girilmemiş C.Kaan' Alıntı: O Korumayı Çıkarmak Lazım Bilal Abi, Çok Kapa Gösteriyor Bence Genişletmek için tıkla ... yok beya, faydası oluyo parkta, kaldırımda... DEMİRTAS' Alıntı: O ledler nedir abiyaa Genişletmek için tıkla ... gece modu... göze gelmesin deye maviş yaptık... gündüz beyaz fazla belli olmi zati... ıslık
C.Kaan' Alıntı: O Korumayı Çıkarmak Lazım Bilal Abi, Çok Kapa Gösteriyor Bence Genişletmek için tıkla ... yok beya, faydası oluyo parkta, kaldırımda... DEMİRTAS' Alıntı: O ledler nedir abiyaa Genişletmek için tıkla ... gece modu... göze gelmesin deye maviş yaptık... gündüz beyaz fazla belli olmi zati... ıslık
1 Kas 2012 #13 efepacaci Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Mar 2012 Mesajlar 64 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 32 düşünülebilir hoş olmuş bende amerikan park var bide bu olsa ön taraf çokmu pavyon gibi olur acaba ?
1 Kas 2012 #14 bilalrx Bilgi Girilmemiş gece alemine takılanlar alışıktır da,,,, (eski ben gibi),,, gerisini bilmem... zevk mevzuu sonuçta,,,,ıslık
gece alemine takılanlar alışıktır da,,,, (eski ben gibi),,, gerisini bilmem... zevk mevzuu sonuçta,,,,ıslık