Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu lodgy satısa cıkdımı acaba ? nette dacia sitesine girdim hıcbı bılgı yok ama bornovada bı tane taksi var lodgy.. 3dür görüyorum merak ettım siteye baktım ama sitede yok .. satış yoksa bu taksici nerden bulmus arabayı
buarada böyle videolardan yada fotolardan cok farklı araba , bayagı bayagı büyük.. ilk gördüğümde şaşırdım..bayagı iş yapar gibi ..
beni yanlış anlamayın ama renault bile olsa arkasında ben bir anti-dacia cıyım. benim gözümde bu karalamak felan değil. güncel bir tofaş kuş serisi hissi veriyor bana bu araçlar
Kangoo kadar alt yapı güvenlik kalite olmamasına rağmen ticarilere uygulanan vergi ve sigorta farkından ve en önemlisi hız kısıtlamalarından dolayı bugün yeniden araç olacak olsam Lodgy alırım
Yeni motoru olsun hacim olsun bagaj uzunluğu olsun 110 luk Lodgy beklenip alınabilir.Şu an alınacak en mantıklı araçlardan.37000tl 5 kişilik 90hp dci Laurette